Neler Yeni

R5 3600 sıkıntılımı

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Bora koseoglu
Arkadaşlar merhaba r5 3600 alırsam ilerde problem yaşarmıyım internette gördüm takılma ısınma fln diye ama sormak istedim

drgustav

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
gustav zappa
stock soğutucu ile kullanırsan ısınma problemi yaşarsın

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,478
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
https://steamcommunity.com/id/bfjatdav/
Isınma sorunu olduğu çok söylenemez elbet düşürülebilir, sabit GHZ + CPB kapatma + T6 gibi seçenekler var :)

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Sıkıntılı falan değil dostum. Isınma konusu da "bir sorun" değil çünkü işlemci throttle olacak kadar ısınmıyor, o kadar ısınmadığı için de performans düşmüyor.
Boost yapmıyor evet ama boost performansa ektir, dahil değil.
O yüzden stok soğutucu ile idare edersin, kasan da iyi hava alıyorsa sorun yok. İleride soğutucu aldığında sorun kökten çözülür.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
okadar bilgisiz ve bilinçsizce tavisyeler veriliyorki gerçekten hayretleri çinde okuyuyorum aldıgın işlemcinin en düşük voltaj degerlerini bulursun kullanırsın r5 3600 stock olarak oyunlarda 65 dereceyi görmedim ben ne hakla r5 3600 alırsan ısı problemi yasıya bilirsin yazılıyo anlamadım gitti

Bermud4

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Ahmet Aydın
okadar bilgisiz ve bilinçsizce tavisyeler veriliyorki gerçekten hayretleri çinde okuyuyorum aldıgın işlemcinin en düşük voltaj degerlerini bulursun kullanırsın r5 3600 stock olarak oyunlarda 65 dereceyi görmedim ben ne hakla r5 3600 alırsan ısı problemi yasıya bilirsin yazılıyo anlamadım gitti
3600x kullanıyorum onun stock soğutucusu daha iyi olduğu halde 70 üstüne çıkıyor sende abartmışsın biraz.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
3600x kullanıyorum onun stock soğutucusu daha iyi olduğu halde 70 üstüne çıkıyor sende abartmışsın biraz.
belliki yukarda yazdıklarımı okumamıssın sadece oyunlarda 65 derece kısmını okuyup yazı yazmaya gelmişsin bilinçsiz ce sagdan soldan duyduklarınla okuduklarınla sistem dizip bana cvp yetiştiriyosun ama neden ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Bora koseoglu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Voltaj düşerse performans düşüyormu

Bermud4

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Ahmet Aydın
belliki yukarda yazdıklarımı okumamıssın sadece oyunlarda 65 derece kısmını okuyup yazı yazmaya gelmişsin bilinçsiz ce sagdan soldan duyduklarınla okuduklarınla sistem dizip bana cvp yetiştiriyosun ama neden ?
Ne anlatıyorsun sen anlamadım? Biraz sakin ol. Cevap geldi diye neden kuduruyorsun burası forum değil mi? Ne değişti yani ben onu anlamadım ben diyorum ki sotck soğutucusu daha iyi olan işlemci kullanıyorum yinede 70 üstüne çıktığı oluyor diyorum. Basbaya abartmışsın yani. Madem 65 dereceyi görmüyor bu işlemci neden herkes soğutucu alıyor yanına?

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Ne anlatıyorsun sen anlamadım? Biraz sakin ol. Cevap geldi diye neden kuduruyorsun burası forum değil mi? Ne değişti yani ben onu anlamadım ben diyorum ki sotck soğutucusu daha iyi olan işlemci kullanıyorum yinede 70 üstüne çıktığı oluyor diyorum. Basbaya abartmışsın yani. Madem 65 dereceyi görmüyor bu işlemci neden herkes soğutucu alıyor yanına?
canımın içi r5 3600x deki sogutucu daha iyi diye işlemcinin ısı degerleride düşecek diye bir kural yok ben yukarda en düşük voltajda calısan işlemciden bahsediyorum sen hala benım sogutucum düz olan modelden daha iyi diyorsun

Bermud4

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Ahmet Aydın
canımın içi r5 3600x deki sogutucu daha iyi diye işlemcinin ısı degerleride düşecek diye bir kural yok ben yukarda en düşük voltajda calısan işlemciden bahsediyorum sen hala benım sogutucum düz olan modelden daha iyi diyorsun
Sen ne kendi yazdığını ne benim yazdığımı anlıyorsun gerçekten sıkıntın var senin. Ben benim soğutucum daha iyi diye savunmuyorum bir tık daha iyi olduğu halde ısınıyor diyorum. Isı düşecek diye bir şey de iddia etmiyorum. Ne dediğimi gayet iyi anlamışsın ama bomboş bir cevap yazmışsın. Ayriyeten ben işlemcime voltaj düşürdüm diye bir şey de eklememişsin. Be kardeşim hem kendin eksik saçma sapan bir şey yazıyorsun hem sana cevap verene kuduruyorsun ve hem de yazdığımı anladığın halde bambaşka yere çekiyorsun. Gerçekten deveye hendek atlatsam daha kolay olurdu.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
aldıgın işlemcinin en düşük voltaj degerlerini
1598703379809.png

bak aldıgın işlemcinin demişim oku bi zahmet okuuuuuuuuuuuuu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,846