Nerde olduğuna göre değişir, örnek veriyorum istanbuldaki bilgisayar piyasasıyla vandaki bilgisayar piyasası aynı değil.Benzer sisteme sahibim 7000e satılmıyor
Nerde olduğuna göre değişir, örnek veriyorum istanbuldaki bilgisayar piyasasıyla vandaki bilgisayar piyasası aynı değil.Benzer sisteme sahibim 7000e satılmıyor
İstanbulda olsam varya müqqNerde olduğuna göre değişir, örnek veriyorum istanbuldaki bilgisayar piyasasıyla vandaki bilgisayar piyasası aynı değil.
evet ya 2. el sistemlere bakıyorum 0 ı 12 binse 2. eli 14 bine felan satıyorlar şaka gibi7-7.5k ama sen yine de şansını deneyebilirsin. 14bin yazan bile var benzer sisteme. Çok dalga geçiliyor orası ayrı konu.
Paraya sıkıştığım için çok sevdiğim sistemimi satıyorum
okul ve iş yoğunluğu bide aile tabii çok severek topladığım bilgisayarımı satıyorum fiyat 14.500 TL özellikler: ekran kartı: Sapphire RX 5500 XT 11295-05-20G 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı işlemci: AMD RYZEN 5 3600 3.6GHz 35MB Önbellek 6...forum.donanimarsivi.com
İlana koymak bedava. Ben de 20 binden koyarım ama satılmaz.evet ya 2. el sistemlere bakıyorum 0 ı 12 binse 2. eli 14 bine felan satıyorlar şaka gibi
yerinde olsam ekran kartını ayrı geri kalanını ayrı satardım7.600 TL ye kadar indim.
Piyasada anında o parayı çıkartan nadir insan var bundan ötürü satılması zor biraz arabalarda herkes fiyat yükseltiyor ama satilmakdiktan sonra boş hepsi hepsi fiyat artırmaktan başka bir şey değilSon fiyat 7.500 TL