dark freezer x94Arkadaşlar R5 3600 işlemci var işlemci PC boştayken 70 derecelerde geziyor.Önerdiğiniz bir soğutucu var mı?Mümkünse şekli de güzel görünsün.Veya yapmam gereken bir ayar var mıdır?
bende aynı sıkıntıyı yaşıyodum aynı işlemci ile bios tan volt değerini 1.100 e düşürdüm rdr de bile 65 dereceyi geçmiyo anakartını söylersen detaylı yardımcı olabilirim (performans düşmüyo hatta sıcaklıktan dolayı artıyo)Arkadaşlar R5 3600 işlemci var işlemci PC boştayken 70 derecelerde geziyor.Önerdiğiniz bir soğutucu var mı?Mümkünse şekli de güzel görünsün.Veya yapmam gereken bir ayar var mıdır?
bende aynı sıkıntıyı yaşıyodum aynı işlemci ile bios tan volt değerini 1.100 e düşürdüm rdr de bile 65 dereceyi geçmiyo anakartını söylersen detaylı yardımcı olabilirim (performans düşmüyo hatta sıcaklıktan dolayı artıyo)
Asus Prime b450m kbende aynı sıkıntıyı yaşıyodum aynı işlemci ile bios tan volt değerini 1.100 e düşürdüm rdr de bile 65 dereceyi geçmiyo anakartını söylersen detaylı yardımcı olabilirim (performans düşmüyo hatta sıcaklıktan dolayı artıyo)
Senden bilgi bekliyorum.bende aynı sıkıntıyı yaşıyodum aynı işlemci ile bios tan volt değerini 1.100 e düşürdüm rdr de bile 65 dereceyi geçmiyo anakartını söylersen detaylı yardımcı olabilirim (performans düşmüyo hatta sıcaklıktan dolayı artıyo)