Neler Yeni

R5 3600 ü bu kadar soğuk çalıştıran nedir?

oTToman16

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Adem SOY
İşlemci yeni versiyon galiba, silikonu kaliteli olsa gerek. Benimki o voltajda çalışmıyor da. O açıdan şanslısın sanırım. Prime95 teste sokunca maviş ekran paylaşıyor bilgisayar benimle, voltajı çok düşürdüğümde.
Test etmedim henüz ama platinum olsa çok sevinirdim. Akşam test edeceğim. Bu arada maden kazarken işlemci silikon testi yapsam maden e etkisi olur mu kapanır mı yani

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,167
İsim
Burak Karadağ
Arkadaşlar selam. R5 3600 işlemciyi sizce bu kadar serin çalıştıran soğutucu hangisi :)
Hemde eth minning kazarken.
:)
Şimdi birileri çıkıp zaten boşta bu kadar olur zaten diyen çıkacaktır. Ama ben genelde 28-35 arası gördüm heo. Bir ara 18 e düştü işlemci... ekran kart da baya düştü 48 e felan. Tam rpm fan versem 10 un altına felan düşer herhalde 😂

Alıntıyı görüntüle
Kar havasınında etkisi illaki vardır :)

oTToman16

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Adem SOY

Vulks

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Gametech Freezer Pro HD120
@GameTech
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam kış ayındayız kim buz gibi bir oda da pc tutar evde yaşayan lar var :)

Hayır @GameTech

Yok hocam. 95 i görmedi. Bu soğutucu ile ilgili rehber yapacağım yakında. Çok başarılıymış gerçekten
RGB sabit mi ? Değiştirilebiliyor mu yoksa sadece rainbow mu ( mesela tek renk modları falan var mı?) Gürültülü mü ?

RGB sabit mi ? Değiştirilebiliyor mu yoksa sadece rainbow mu ( mesela tek renk modları falan var mı?) Gürültülü mü ?
Hangi termal macunu kullanıyorsun ?

Canxkarax

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,260
İsim
Can
Arkadaşlar selam. R5 3600 işlemciyi sizce bu kadar serin çalıştıran soğutucu hangisi :)
Şimdi birileri çıkıp zaten boşta bu kadar olur zaten diyen çıkacaktır. Ama ben genelde 28-35 arası gördüm heo. Bir ara 18 e düştü işlemci... ekran kart da baya düştü 48 e felan. Tam rpm fan versem 10 un altına felan düşer herhalde 😂

Alıntıyı görüntüle
0.9 Voltaj, 688mhz.
hava akışı iyi bir kasa ve en az 240mm sıvı soğutmayla yakanılabilcek bir değer.

BerIin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Abdüssamet inal

Alıntıyı görüntüle
Yük altında değil normaldir

Eminertekin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
Emin Ertekin
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Gametech Freezer Pro HD120
@GameTech

Hocam kış ayındayız kim buz gibi bir oda da pc tutar evde yaşayan lar var :)

Hayır @GameTech

Yok hocam. 95 i görmedi. Bu soğutucu ile ilgili rehber yapacağım yakında. Çok başarılıymış gerçekten
gametech markasına çok dandik diyorlar nasıl bu kadar iyi frezer 34 duo performansı var galiba

alex jensen

80+ Silver

Alıntıyı görüntüle
aynı anakart aynı işlemcim var bende sıcak çalışıyor soğutucun ne

gametech markasına çok dandik diyorlar nasıl bu kadar iyi frezer 34 duo performansı var galiba
soğutucu iyi değil muhtemelen uv falan yapmış bu kadar serin çalışmaz

oTToman16

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Adem SOY

Hangi termal macunu kullanıyorsun ?
Ürün RGB Değişebiliyor. Rehpeini yapacağım yakında. Fan sesi çok az . çok kule tipine göre çok az . hiçbir şekilde rahatsızlığı yok.
Macun : Arctic mx 4 2019 edition.

aynı anakart aynı işlemcim var bende sıcak çalışıyor soğutucun ne

soğutucu iyi değil muhtemelen uv falan yapmış bu kadar serin çalışmaz
Hayır hiçbir şekilde uv yapmadım. işlemciye oc bile yapmadım. Tamamen aldığım gibi. İlginç şekilde serin çalışıyor. Sıvı doğutucu düşünecektim fakat gerek duymuyorum.

Ayrıca @GameTech için kim kötü diyorsa muhtemelen kullanmamıştır. Firmanın tüm ürünleri DARK markasının ürünleri ile aynı fabrikadan çıkmakta. kimse bunu bilmiyor işte. Araştırmadığı içinde dandik diyor. Bende rainbow fanları far. 8 adet Ses dahi duymuyorum.
Lütfen bence ön yargılı olmayın firmaya karşı .

alex jensen

80+ Silver
Ürün RGB Değişebiliyor. Rehpeini yapacağım yakında. Fan sesi çok az . çok kule tipine göre çok az . hiçbir şekilde rahatsızlığı yok.
Macun : Arctic mx 4 2019 edition.

Hayır hiçbir şekilde uv yapmadım. işlemciye oc bile yapmadım. Tamamen aldığım gibi. İlginç şekilde serin çalışıyor. Sıvı doğutucu düşünecektim fakat gerek duymuyorum.

Ayrıca @GameTech için kim kötü diyorsa muhtemelen kullanmamıştır. Firmanın tüm ürünleri DARK markasının ürünleri ile aynı fabrikadan çıkmakta. kimse bunu bilmiyor işte. Araştırmadığı içinde dandik diyor. Bende rainbow fanları far. 8 adet Ses dahi duymuyorum.
Lütfen bence ön yargılı olmayın firmaya karşı .
oyundayken değerlerini atarmısın

oTToman16

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Adem SOY
ayrıca sıvı soğutması da gelecek yakında. 700w psu su nuda kullanıyorum. 5700xt ve 5500 xt yi sorunsuz besliyorum. hiçbir şekilde ses yok neredeyse. Gerçekten mükemmel ürünleri var denemenizi tavsiye ederim.

Ayrıca DARK AİGO GAMEMAX ve @GameTech hepsi aynı fabrikadan çıkmakta. Birkaç marka daha var fakat aklımda değil şu anda.

Top Bottom