Skynel
80+ Gold
Dahası
Başarıyı boş daki degerlerden anlayamayızAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Gametech Freezer Pro HD120
@GameTech
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam kış ayındayız kim buz gibi bir oda da pc tutar evde yaşayan lar var
Hayır @GameTech
Yok hocam. 95 i görmedi. Bu soğutucu ile ilgili rehber yapacağım yakında. Çok başarılıymış gerçekten
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Gametech Freezer Pro HD120
Yok hocam. 95 i görmedi. Bu soğutucu ile ilgili rehber yapacağım yakında. Çok başarılıymış gerçekten
Haklısın da boşta bile çoğu soğutucu dan iyi. Yarın yük altıda test edeceğimBaşarıyı boş daki degerlerden anlayamayız
@KOCAEFE hocam orada ki 95 derece işlemcinin ulaştığı değil ulaşabildiği sıcaklık
Bu arada oda sıcaklığım 26 dereceymişYeni mi aldınız? Hayırlı olsun diyelim de.
Ahh benim 3500x'in silikonu o kadar kötüydü ki 1.375 voltage ile 4.225GHz yapabilmistik.İşlemci yeni versiyon galiba, silikonu kaliteli olsa gerek. Benimki o voltajda çalışmıyor da. O açıdan şanslısın sanırım. Prime95 teste sokunca maviş ekran paylaşıyor bilgisayar benimle, voltajı çok düşürünce.
Ben 4300 Mhz 1,268 voltaj (kesin değeri hatırlamıyorum aşağı yukarı bu değerler) verebilmiştim. Prime95 testini geçmişti. Tabii işlemci de farklı.Ahh benim 3500x'in silikonu o kadar kötüydü ki 1.375 voltage ile 4.225GHz yapabilmistik.
O da iyidir yine ben düşün 1.4 verebilsem anca 4.3ghz yapabilirdim o da olmayabilirdi.Ben 4300 Mhz 1,268 voltaj (kesin değeri hatırlamıyorum aşağı yukarı bu değerler) verebilmiştim. Prime95 testini geçmişti.
Hocam daha almadım beklemede yazıyor baksana 3060'ın fiyatı belli olmadığı için hala erkenden işlemciyi almak istemedimYine de 5600X'e geçmeyi düşünüyorum. Nasıl, memnun musun işlemciden?
Yoksa paraya kıyıp 5800X filan almaya gerek var mı geleceğe dönük olsun diye?
Bugün bana birşeyler olmuş, sürekli dikkat etmediğim ayrıntılara çarpıyorumHocam daha almadım beklemede yazıyor baksana 3060'ın fiyatı belli olmadığı için hala erkenden işlemciyi almak istemedim
Ama 5600x için anakart yetmiyor vrm sogutmalari yetersiz anakartta değişmem gerek o da ayrı bir dert.