bilgisayarı 11 ay oluyor alalıO sıcaklık pek normal değil gibi, en son ne zaman termal macun yeniledin?
fanında bir sıkıntı olabilir veya fanın kablosunu yanlış pine takmış veya takılmış olabilirbilgisayarı 11 ay oluyor alalı
kasa içinde çok fazla toz var o yüzden oluyor olabilir mi?O sıcaklık pek normal değil gibi, en son ne zaman termal macun yeniledin?
fan dönüyor şuan4.2 ghz nin üstüne çıkmadıça garanti dışı olmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
fanında bir sıkıntı olabilir veya fanın kablosunu yanlış pine takmış veya takılmış olabilir
Olabilir, tozları temizle gerçekten büyük fark olacaktır.kasa içinde çok fazla toz var o yüzden oluyor olabilir mi?
bilgisayarı 11 ay önce aldım o zamandan beri değiştirmedim neredeyse 1 sene olduTermal macunu en son ne zaman değiştirdin yoksa hiç değiştirdin mi?
fan döner zaten ama sen yanlış pine taktıysan işlemcinin sıcaklığına göre ayarlamaz kendini hep aynı hızda dönerkasa içinde çok fazla toz var o yüzden oluyor olabilir mi?
fan dönüyor şuan
anladım nasıl kontrol edebilirim?fan döner zaten ama sen yanlış pine taktıysan işlemcinin sıcaklığına göre ayarlamaz kendini hep aynı hızda döner
bi macunu yenilesen iyi olur ama şart değil daha çok olmamış pc yi alalı ama yinede değiştir istersenbilgisayarı 11 ay önce aldım o zamandan beri değiştirmedim neredeyse 1 sene oldu
fanın kablosunun hangi pine takılı olduğuna bakarakanladım nasıl kontrol edebilirim?
undervolt tan anlıyor musun ona göre bişey soracağım dabi macunu yenilesen iyi olur ama şart değil daha çok olmamış pc yi alalı ama yinede değiştir istersen
fanın kablosunun hangi pine takılı olduğuna bakarak![]()
evet yeteri kadar bende kendi işlemcime de yaptımundervolt tan anlıyor musun ona göre bişey soracağım da