Neler Yeni

r5 3600 yerine Rtx 2070s için işlemci önerisi

Emircan67

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
emircan duran
Sanırım bu işlemci hava soğutma almama rağmen bazı oyunlarda darboğaz yaptırıyor.
Onun için yerine bir işlemci istiyorum.
Bunun yanında eski işlemcimi nasıl satabilirim veya ne yapabilirim bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

Montofteam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
697
İsim
Eren
Soğutucun varsa r5 5600 derim fp olarak ama bütçe varsa ve anakart besleyebilirse r7 5800x3d al gec

Emircan67

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
emircan duran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

mayra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Mert Toltay
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar , SolidWorks , C#,Cs6
Sanırım bu işlemci hava soğutma almama rağmen bazı oyunlarda darboğaz yaptırıyor.
Onun için yerine bir işlemci istiyorum.
Bunun yanında eski işlemcimi nasıl satabilirim veya ne yapabilirim bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
Hocam r5 5600 en mantıklısı anlasabilirsek r5 3600u takas yaparsan takas yapabilirim yada uygun verirsen alabilirim

Emircan67

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
emircan duran
Hocam r5 5600 en mantıklısı anlasabilirsek r5 3600u takas yaparsan takas yapabilirim yada uygun verirsen alabilirim
Hocam benim anakarta uyar mı o işlemci artı benim işlemcimin kutusu felan yok problem olur mu

mayra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Mert Toltay
İlgilendiği Kategoriler
Hocam benim anakarta uyar mı o işlemci artı benim işlemcimin kutusu felan yok problem olur mu
Anakartina uyar 5600 , eğer islemcini satmaya niyetin varsada benim direk almaya şuan bütçem yok yeni kart aldım oyuzden ama benim işlemciyle takas yapıp üstüne para alırım dersen konusabiliriz .benimde sistemde seninkinden çok daha fazla darboğaz var oyuzden bir an önce işlemci değiştirmeye çalışıyorum . Kutusu sorun değil

Emircan67

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
emircan duran
bütçe ne kadar
Hocam bütçe sorun değil fakat rtx2070s darboğaz olmadan en uygun fiyatlı besleyebilen bir işlemci istiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anakartina uyar 5600 , eğer islemcini satmaya niyetin varsada benim direk almaya şuan bütçem yok yeni kart aldım oyuzden ama benim işlemciyle takas yapıp üstüne para alırım dersen konusabiliriz .benimde sistemde seninkinden çok daha fazla darboğaz var oyuzden bir an önce işlemci değiştirmeye çalışıyorum . Kutusu sorun değil
Takas malesef yapamam çünkü o işlemci bir işime yaramayacak. Ek olarak alım satım işleri ile çok uğraşmadım en azından bu tarz konularda, yani elimde kalır muhtemelen. Fiyat konusunda yardımcı olmaya çalışırım artı olarak hemen almana da gerek yok. Bu arada fps drop sorunu nvdia ayarlarından dsr özelliğini 2k'ya göre yapınca biraz daha düzeliyor. Ekran kartına yük binmeye başladığından dolayı sanırım.

mayra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Mert Toltay
İlgilendiği Kategoriler
Hocam bütçe sorun değil fakat rtx2070s darboğaz olmadan en uygun fiyatlı besleyebilen bir işlemci istiyorum.

Takas malesef yapamam çünkü o işlemci bir işime yaramayacak. Ek olarak alım satım işleri ile çok uğraşmadım en azından bu tarz konularda, yani elimde kalır muhtemelen. Fiyat konusunda yardımcı olmaya çalışırım artı olarak hemen almana da gerek yok. Bu arada fps drop sorunu nvdia ayarlarından dsr özelliğini 2k'ya göre yapınca biraz daha düzeliyor. Ekran kartına yük binmeye başladığından dolayı sanırım.
Hocam rx 5600 fiyatına göre muthic bir işlemci ve besler çok rahat

Montofteam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
697
İsim
Eren
en uygun fiyatlı diyorsan r5 5600 en fp dir
kutusuz https://www.akakce.com/islemci/en-u...irdek-3-50-ghz-kutusuz-fiyati,2010103122.html
kutulu https://www.akakce.com/islemci/en-u...kirdek-3-50-ghz-kutulu-fiyati,2010103121.html

1080p için uygundur 2k dersen çok rahat besler

mayra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Mert Toltay
İlgilendiği Kategoriler

Hocam acele etmiyorum ama denk gelirse yada hızlı olursa güzel olur daha güçlü bir işlemci siz son fiyatı söyleyin ben zorlarim belki bütçeyi r3 satilana kadar

Emircan67

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
emircan duran
en uygun fiyatlı diyorsan r5 5600 en fp dir
kutusuz https://www.akakce.com/islemci/en-u...irdek-3-50-ghz-kutusuz-fiyati,2010103122.html
kutulu https://www.akakce.com/islemci/en-u...kirdek-3-50-ghz-kutulu-fiyati,2010103121.html

1080p için uygundur 2k dersen çok rahat besler
Sağol cevap için.

Hocam acele etmiyorum ama denk gelirse yada hızlı olursa güzel olur daha güçlü bir işlemci siz son fiyatı söyleyin ben zorlarim belki bütçeyi r3 satilana kadar
Hocam sen ne kadar verirsin, ben dediğim gibi pek anlamıyorum. Sıfırı en düşük 2300 sanırım. Birde benim işlemciyi alalı 3 yıl oldu. Açıkçası fiyat biçmek konusunda da bilgim yok.

Top Bottom