Neler Yeni

R5 3600'lü Sistem Hakkında

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
SSD kronik sorunlu
Kasa-Psu tarafında daha iyi bir psu alınabilir

DenizAktaş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Deniz
Çok daha üstün?Sadece oyun performansı %10 iyi.Driverlar,Rtx,Dlss,Daha az tdp,oc performansı, nvidia tabanlı oyunlar hem daha fazla hem daha popüler olması ve nvenc var 2060s de
Evet, RX 5700 XT daha üstün bir kart hem de fiyatı daha uygun. %10 az bir oran değil ki bu overclock ile bu çok daha artıyor. RTX giriş seviyesi bir kartta ne kadar performans alırsın sana kalmış. Driver konusunda da bir sorun kalmadı hepsini düzelttiler uzun zamandır kullanıyorum hiç bir sorun yok. 5700 serisi kartların overclock performansı da çok iyi ben kendim istediğim gibi yön verebiliyorum. Senin de dediğin gibi 2060 super daha az güç tüketiyor bu bir artı. Ama diğer tüm teknik ve donanımsal detaylarda (Şimdi ben buraya yazmayayım sen kendin küçücük bir araştırma yap) 5700 XT görülür derecede önde. Yine son karar konu sahibine kalmış tabi daha çok para verip 5700 XT den daha düşük performanslı bir kart alabilir tabii ki.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,419
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Evet, RX 5700 XT daha üstün bir kart hem de fiyatı daha uygun. %10 az bir oran değil ki bu overclock ile çok daha artıyor. RTX giriş seviyesi bir kartta ne kadar performans alırsın sana kalmış. Driver konusunda da bir sorun kalmadı hepsini düzelttiler uzun zamandır kullanıyorum hiç bir sorun yok. 5700 serisi kartların overclock performansı da çok iyi ben kendim istediğim gibi yön verebiliyorum. Senin de dediğin gibi 2060 super daha az güç tüketiyor bu bir artı. Ama diğer tüm teknik ve donanımsal detaylarda (Şimdi ben buraya yazmayayım sen kendin küçücük bir araştırma yap) 5700 XT görülür derecede önde. Yine son karar konu sahibine kalmış tabi daha çok para verip 5700 XT den daha düşük performanslı bir kart alabilir tabii ki.
1.Aynı fiyat bandındalar.
2.2060S çok daha az tdpsi olduğu için daha rahat OC oluyor.
3.Daha stabil driverları var.Hala sorunları devam ediyor.Birçoğu çözüldü sadece.

DenizAktaş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Deniz
1.Aynı fiyat bandındalar.
2.2060S çok daha az tdpsi olduğu için daha rahat OC oluyor.
3.Daha stabil driverları var.Hala sorunları devam ediyor.Birçoğu çözüldü sadece.
Şöyle bir fiyatlara baktığımda 5700 XT performansına rağmen daha ucuz.
TDP değerinin düşük olmasıyla overclockun ne ilgisi var? O zaman 30TDP değerine sahip GT 210 yüksek overclock performansı sunuyor :D
5700 XT'nin TDP değeri daha yüksek hem stock hızda hem de overclock yapıldığında da çok daha iyi bir kart.
Ayrıca zaten 2060 super'in overclocklu hali 5700 XT stock hızlarında.
TDP değeri ve overclocktan bahsetmişsin ama maalesef yanlış bilgi. Dilersen ve ingilizcen varsa şu makaleyi okuyabilirsin:

Onun dışında whql sertifikalı driverlarda ben sorun görmedim kendim de yaşamadım. Eğer var ise bu driverda sorun yaşayan kendim bizzat yardımcı olabilirim.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,419
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Şöyle bir fiyatlara baktığımda 5700 XT performansına rağmen daha ucuz.
TDP değerinin düşük olmasıyla overclockun ne ilgisi var? O zaman 30TDP değerine sahip GT 210 yüksek overclock performansı sunuyor :D
5700 XT'nin TDP değeri daha yüksek hem stock hızda hem de overclock yapıldığında da çok daha iyi bir kart.
Ayrıca zaten 2060 super'in overclocklu hali 5700 XT stock hızlarında.
TDP değeri ve overclocktan bahsetmişsin ama maalesef yanlış bilgi. Dilersen ve ingilizcen varsa şu makaleyi okuyabilirsin:

Onun dışında whql sertifikalı driverlarda ben sorun görmedim kendim de yaşamadım. Eğer var ise bu driverda sorun yaşayan kendim bizzat yardımcı olabilirim.
Kartların ısınması manasında söyledim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,570
Üyeler
164,697
Son üye
Mokoko06
Top Bottom