Bu bile zorluyor açıkçası 11.8 k yaBu alınabilir.
![]()
Sinerji Hestia Ryzen 5 7500F 16GB 512GB NVMe M.2 SSD PNY GeForce XLR8 Gaming Verto Epic-X 8GB RTX4060Ti [Misamisab]
Sinerji Hestia Ryzen 5 7500F 16GB 512GB NVMe M.2 SSD PNY GeForce XLR8 Gaming Verto Epic-X 8GB RTX4060Ti [Misamisab] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Bütçe artmazsa.
404 - Hata | Gençer Gaming - Profesyonel Oyuncu Ekipmanları
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Hocam 12.1K'ya çıkıp 6700 sistemi almanızı şiddetle öneririm cidden fark çok fazla. Artmazsa bu olabilir.Bu bile zorluyor açıkçası 11.8 k ya
hocam gerekirse 300 lira ben atayım 6700ü alın dağlar kadar fark var aradaBu bile zorluyor açıkçası 11.8 k ya
Anladım bakalım gaming gecesi de fiyatlar düşüyor galiba beklesem değer mi ayrıca iş görür mü şuan tam 9.5k param var açıkçası borç alacaktım da gerek kalmaz ileride yükseltirim diye düşünüyorumHocam 12.1K'ya çıkıp 6700 sistemi almanızı şiddetle öneririm cidden fark çok fazla. Artmazsa bu olabilir.
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
O kadar mı diyorsunuz bakalım 2-3 gün borç bulabilirsem düşüneyim teşekkürler yardımınız içinhocam gerekirse 300 lira ben atayım 6700ü alın dağlar kadar fark var arada![]()
Rx6600 daha mı iyi rtx 2060 danHocam 12.1K'ya çıkıp 6700 sistemi almanızı şiddetle öneririm cidden fark çok fazla. Artmazsa bu olabilir.
Tabii ki daha iyi hocam ayrıca dragos falan bakmayın. 6700 sistemi alın geçin derim.Anladım bakalım gaming gecesi de fiyatlar düşüyor galiba beklesem değer mi ayrıca iş görür mü şuan tam 9.5k param var açıkçası borç alacaktım da gerek kalmaz ileride yükseltirim diye düşünüyorumAlıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
O kadar mı diyorsunuz bakalım 2-3 gün borç bulabilirsem düşüneyim teşekkürler yardımınız için
Rx6600 daha mı iyi rtx 2060 dan
rx6600 3060 ile kafa kafaya hatta geçiyor bile diyebilirimAnladım bakalım gaming gecesi de fiyatlar düşüyor galiba beklesem değer mi ayrıca iş görür mü şuan tam 9.5k param var açıkçası borç alacaktım da gerek kalmaz ileride yükseltirim diye düşünüyorumAlıntıyı görüntüle
O kadar mı diyorsunuz bakalım 2-3 gün borç bulabilirsem düşüneyim teşekkürler yardımınız için
Rx6600 daha mı iyi rtx 2060 dan
Anladım ozaman o 11.5 olana yöneleyimrx6600 3060 ile kafa kafaya hatta geçiyor bile diyebilirim
Fiyata göre o Dragos iyi değil mi neden merak ettim deTabii ki daha iyi hocam ayrıca dragos falan bakmayın. 6700 sistemi alın geçin derim.
Hocam 12.1K olan 6700 çok daha iyi olur aslında fark cidden fazla. Almışken iyisini alın uzun yıllar götürsün.Anladım ozaman o 11.5 olana yöneleyim
Dragos alınmaz. Direk eleyin.Anladım ozaman o 11.5 olana yöneleyim
Fiyata göre o Dragos iyi değil mi neden merak ettim de
rx6600 ile rx6700 lira arasında 300 tl fark var gibi gözükse bile kafadan 1000 tl fark var. iki ekran kartı birbirinden 1000 1500 tl daha pahalı.Anladım ozaman o 11.5 olana yöneleyim
Fiyata göre o Dragos iyi değil mi neden merak ettim de
Anladım rx6600 alayım ben bütçem olursa da rx6700 lü sistem okey fakat cuma gününü beklesem mı ? İnce hesapta indirimli gece için mesela 14 k olan 11.5 12 ye düşer mirx6600 ile rx6700 lira arasında 300 TL fark var gibi gözükse bile kafadan 1000 TL fark var. iki ekran kartı birbirinden 1000 1500 TL daha pahalı.
ayrıca gördüğünüz 10 bin tllik sistemde ki ekran kartı rx6700 6600 ile karşılaştırılamaz bile. fiyatı da çok yakın vs vs. içindeki parçalar da kalitesiz ayrıca
Anladım teşekkürler hocam 2060 ile oyun testlerine baktım da 2060 da 50-60 FPS verdiği yerer rx6600 80-90 veriyorHocam 12.1K olan 6700 çok daha iyi olur aslında fark cidden fazla. Almışken iyisini alın uzun yıllar götürsün.
Dragos alınmaz. Direk eleyin.