Oyunun tanıtımları sızdırılan bilgiler grafik motoru Yapılan açıklamlar eşiğinde Donanım siteleri PCden anlayan kişilerin kafasına göre yorumladığı sistemler sadece okadar. tabii ki %100 şudur diyemeyiz.Oyun çıkmış gibi atıp tutanları anlamıyorum. Bu bilgiler nereden geliyor söyleyin de biz de öğrenelim.
Konsol versiyonları 30FPS oyunun. Hatta GTA5 in PS4 versiyonu da 30FPS sadece PS5 ve son nesil Xbox da yüksek FPS desteği var. RDR2 de aynı şekilde. Aslında PC versiyonunu istersen konsol halinden kötü hale bile düşürebilirsin o olay tamamen grafik ayarı ile alakalıGTA 5 konsola çıktığındaki görüntü ile PC çıktığı görüntü arasında uçurum vardı Konsollardaki GPU ile kıyaslanamaz bile GTA 5 ilk konsolda oynadığımızda bu nebiçim oyun demiştik pixel pixel di aşırı kötüydü 50 fps ile oynuyorduk hatta max kare hızı. GTA 6 da 30 fps ile oynarsınız artık
Optimize eder Nvidia. RTX 4060 in GTA6 kaldirmamasi gibi bir rezillik söz konusu değiloyun biraz kalabalık 8gb vram yetmez
Siz değil misiniz minimum sistem gereksinimleri yazan? Üstelik çok gülünç gereksinimler yazmışsınız, 1080ti ile 5700XT'nin mesh shading desteği dahi yok. En azından tahmin veya fikir diye not düşerseniz insanları yanlış yönlendirmenin önüne geçersiniz.Oyunun tanıtımları sızdırılan bilgiler grafik motoru Yapılan açıklamlar eşiğinde Donanım siteleri PCden anlayan kişilerin kafasına göre yorumladığı sistemler sadece okadar. tabii ki %100 şudur diyemeyiz.
Ben sitelerden paylaşıyorum kafama göre yazmadım.Siz değil misiniz minimum sistem gereksinimleri yazan? Üstelik çok gülünç gereksinimler yazmışsınız, 1080ti ile 5700XT'nin mesh shading desteği dahi yok. En azından tahmin veya fikir diye not düşerseniz insanları yanlış yönlendirmenin önüne geçersiniz.
dlls hiç aklıma gelmedi acaba fsr ne durumda olacak dlls gibi olmur kiOptimize eder Nvidia. RTX 4060 in GTA6 kaldirmamasi gibi bir rezillik söz konusu değil
Asıl mesajınızda kaynak göstermeniz gerekirdi. Geç olsun güç olmasın.Ben sitelerden paylaşıyorum kafama göre yazmadım.
GTA 6 Sistem Gereksinimleri Nasıl Olacak?
GTA 6 sistem gereksinimleri, uzun süredir çok fazla sayıda oyuncu tarafından en çok merak edilen konuların başında geliyor. İşte merak edilen sorunun yanıtı!www.tamindir.com
isteyen olursa gösteririz canım benimAsıl mesajınızda kaynak göstermeniz gerekirdi. Geç olsun güç olmasın.
Şu üsluba bir bak. Kaç yaşında adam var karşınızda. Biri size güvenip 1080ti alsa ve oyun mesh shading desteklemeyen kartlarda çalışmasa sorumluluk alacak mısınız? Ben yanlış bilgilendirme yapılmasının önüne geçmeye çalışıyorum. İnsanlara kaynak gösterme yükümlülüğünüz var. Forum yardımlaşma platformudur.isteyen olursa gösteririz canım benim
GTA 5 ilk konsolda oynadığımızda bu nebiçim oyun demiştik? sen sanırım ps3 de oynadın ps4 e çıktığı zaman çoğu kişi şaşırmıştı zamanın oyunlarına göre üstün grafikleri olduğu için. 50fps le de oynamıyorduk ayrıca 30 sabitti herzaman konsollarda ne hakkında konuştuğundan haberin var mı bilmiyorumGTA 5 konsola çıktığındaki görüntü ile PC çıktığı görüntü arasında uçurum vardı Konsollardaki GPU ile kıyaslanamaz bile GTA 5 ilk konsolda oynadığımızda bu nebiçim oyun demiştik pixel pixel di aşırı kötüydü 50 fps ile oynuyorduk hatta max kare hızı. GTA 6 da 30 fps ile oynarsınız artık
Kaynak göstericezde reklamdan sayfayı okumakta ben zorlanıyorken bilmeyen kişiler hani bilgi nerde diye yazmasınlar diye içinden ayıkladım 1660 superde çalışacağını söyleyenler varken 1080ti de neden çalışmasın hem zaten net bir bilgide yok zaten uslup gelince forumun yaş ortalaması bu uslup kaldırabilecek seviyede Canım benimŞu üsluba bir bak. Kaç yaşında adam var karşınızda. Biri size güvenip 1080ti alsa ve oyun mesh shading desteklemeyen kartlarda çalışmasa sorumluluk alacak mısınız? Ben yanlış bilgilendirme yapılmasının önüne geçmeye çalışıyorum. İnsanlara kaynak gösterme yükümlülüğünüz var. Forum yardımlaşma platformudur.
internet cafede ps3 te ozaman crackli modlu oynuyorduk 50 fpsde çamur gibi görüntü vardı ps4 te oynamadım zaten ilk çıktığı zamandan bahsettim ne hakkında konuştuğumu çok iyi biliyorum sadece o yıllarda ne yapıyordun sen onu bilmiyorumGTA 5 ilk konsolda oynadığımızda bu nebiçim oyun demiştik? sen sanırım ps3 de oynadın ps4 e çıktığı zaman çoğu kişi şaşırmıştı zamanın oyunlarına göre üstün grafikleri olduğu için. 50fps le de oynamıyorduk ayrıca 30 sabitti herzaman konsollarda ne hakkında konuştuğundan haberin var mı bilmiyorum