Arkadaş o bütçeye kadar çıktıysa biraz daha çıkıp DDR 5 almak daha mantıklı o sistemin parçalarının çoğu iyi ama bir iki parçasını bilmiyorum bir konu açın bu link ile ve değişmesi gereken bir şey var mı diye sorun. Hayırlı olsun şimdiden. https://www.gaming.gen.tr/urun/3597...8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/Bende alacağım bunumu alsak acaba ya bilemedim ddr5 de çok mantıklı sanki
Kendileri bilir gitsinler vatan alsınlar daha kötüsünüaga ısrarla sana cevap vermiyorlar yazma boşver
Rx 6700 xt mi 12 gb yoksa 4060 ti miHocam RTX 4060 Tİ 8 GB versiyonu almaya değmez.
bu tipleri forumdan banlamaları gerekiyor çıkan pcleri stok yapıp birde üstüne buradan satmaya kalkıyorlar üstüne böyle de yorum yapıyorlar kardeşim senden onu alana kadar ben vatana vermeye razıyım işine bak. elinde kalmış sistemi satamadığın için burada konuyu kirletme.Kendileri bilir gitsinler vatan alsınlar daha kötüsünü
22.8k 4060ti sisteme göre güzel fiyat ama ddr5 sisteme geçersek 24k 4060a göre mantıksız kalıyor o sistemi takip ediyorum ben zam yedi 22 civarından geldi şuan bence almak mantıksızArkadaş o bütçeye kadar çıktıysa biraz daha çıkıp DDR 5 almak daha mantıklı o sistemin parçalarının çoğu iyi ama bir iki parçasını bilmiyorum bir konu açın bu link ile ve değişmesi gereken bir şey var mı diye sorun. Hayırlı olsun şimdiden. https://www.gaming.gen.tr/urun/3597...8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
ver 20500'e bugün alayımRtx 4060 ti 16 GB i5 13400 f li sistem mevcut kral hlasabilsin sıfır kapalı kutu
O sistem çıkalı kaç hafta oldu yazık satamamışbu tipleri forumdan banlamaları gerekiyor çıkan pcleri stok yapıp birde üstüne buradan satmaya kalkıyorlar üstüne böyle de yorum yapıyorlar kardeşim senden onu alana kadar ben vatana vermeye razıyım işine bak. elinde kalmış sistemi satamadığın için burada konuyu kirletme.
Mesaj otomatik birleştirildi:
22.8k 4060ti sisteme göre güzel fiyat ama ddr5 sisteme geçersek 24k 4060a göre mantıksız kalıyor o sistemi takip ediyorum ben zam yedi 22 civarından geldi şuan bence almak mantıksız
Hocam ilk mesaja katılıyorum ikinci benimkine yazdığınız mesajda ise evet 4060 Ti 4060 dan daha iyi ben sadece DDR 5 ileriye dönük olur diye dedim o kadar ekran kartında DDR 4 olan kazanıyor iki sistemin de artıları var seçim alacak olan herkese kalıyor ne alırsanız alın hayırlı olsun şimdiden Allah'a emanetsiniz.bu tipleri forumdan banlamaları gerekiyor çıkan pcleri stok yapıp birde üstüne buradan satmaya kalkıyorlar üstüne böyle de yorum yapıyorlar kardeşim senden onu alana kadar ben vatana vermeye razıyım işine bak. elinde kalmış sistemi satamadığın için burada konuyu kirletme.
Mesaj otomatik birleştirildi:
22.8k 4060ti sisteme göre güzel fiyat ama ddr5 sisteme geçersek 24k 4060a göre mantıksız kalıyor o sistemi takip ediyorum ben zam yedi 22 civarından geldi şuan bence almak mantıksız
Ben niye 70 gördüm kış ayından dolayiolur ben stok soğutucu ile r23 multicore testinde 90 dereceyi gördüm. peerless assassin aldım artık 60 dereceyi geçmiyor.
Ekonomik sartlar hocam 16 gblik varsa elinizde atarsanız herkes faydalansınHocam RTX 4060 Tİ 8 GB versiyonu almaya değmez.
ben yazın ortasında r23 multicore testi yaptım aynı testi mi yaptınız?Ben niye 70 gördüm kış ayından dolayi
Bence alıniır iyihttps://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-5600-rtx-4060-ti-prime-b450m-k-500gb-ssd-16gb-ram.html
sistem bu alınır mı? bu fiyata sizce daha iyisi gelirmi? yıl sonu geliyor