Aga bende 5600 lu sistem alcamda bu kadar sicakmi ciddenVALORANT VE LOLDE 80 85 DERECEYİ GÖRÜYOR STOK FANLA NORMALMİ ? AMA ELİMİ KASANIN ÖNÜNE GETİRİYORUM SOĞUK HAVADAN ELİM DONUYOR NE YAPMAM LAZIM SIVI SOĞUTMA ŞARTMI ?
ekran kartı max 65 70 dereceyi görüyor
macunu çöp ettik galiba hocam çünkü ilk başta biz takmaya çalıştık sonra takamadık tabi tekrar çıkarınca işlemciyle fanı birbirene geçti öylece tekrar kutusna koydum ertesi gün internetciye götürdüm montajını tamamladık ama internetci tamam bi sıkıntı yok demişti macundan için eğer gerçekten macun sorunluysa o halledilir ya bide 80 derece normalmi anormalmi ?Stok fanı bi kontrol et düzgün takılmış mı macunu sürülü mü diye, sıvı soğutmaya gerek yok kule tipi hava soğutucu yeterli.
hocam işlemci çok iyi valorantta 600 700 fps alıyorum lobide 1000fps ana menüde 1300 fps klima açıkken 80 85 dereceyi felan görüyor kapatınca 78 76 80 o aralar gidiyor ama sabahtandır açık pc witcher 3 de 70 derece felan gta5 de 75 80 değişiyor götü boklu lolde 80 derece olduda ondan sorudm ama kasanıun önüne götürüyorum elimi buz tutyor çok soğuk içerisiAga bende 5600 lu sistem alcamda bu kadar sicakmi cidden
Sen gene de mali durumun müsait olunca 500-600 tl bandında kule tipi bir soğutucu alıp kullanmaya bak. Sıcaklıklar 55 derece civarına iner soğutucu alırsan.macunu çöp ettik galiba hocam çünkü ilk başta biz takmaya çalıştık sonra takamadık tabi tekrar çıkarınca işlemciyle fanı birbirene geçti öylece tekrar kutusna koydum ertesi gün internetciye götürdüm montajını tamamladık ama internetci tamam bi sıkıntı yok demişti macundan için eğer gerçekten macun sorunluysa o halledilir ya bide 80 derece normalmi anormalmi ?
lol derecesini söylerken ondan önceki kelime boşluguma geldi gülme krizine girdimmacunu çöp ettik galiba hocam çünkü ilk başta biz takmaya çalıştık sonra takamadık tabi tekrar çıkarınca işlemciyle fanı birbirene geçti öylece tekrar kutusna koydum ertesi gün internetciye götürdüm montajını tamamladık ama internetci tamam bi sıkıntı yok demişti macundan için eğer gerçekten macun sorunluysa o halledilir ya bide 80 derece normalmi anormalmi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam işlemci çok iyi valorantta 600 700 fps alıyorum lobide 1000fps ana menüde 1300 fps klima açıkken 80 85 dereceyi felan görüyor kapatınca 78 76 80 o aralar gidiyor ama sabahtandır açık pc witcher 3 de 70 derece felan gta5 de 75 80 değişiyor götü boklu lolde 80 derece olduda ondan sorudm ama kasanıun önüne götürüyorum elimi buz tutyor çok soğuk içerisi
sıvı soğutmaya gerek yokmu hocam donanım arşivide videoda kule tipi önerdi fazlasıyla yeter dedi ama araştırdım stok fanla çok farkı yok diyorlar yorumlarda sağda solda felanSen gene de mali durumun müsait olunca 500-600 TL bandında kule tipi bir soğutucu alıp kullanmaya bak. Sıcaklıklar 55 derece civarına iner soğutucu alırsan.
stok fanla arasında çok büyük fark var kule tipi soğutucunun. sıvı soğutmaya gerek yok, al forumda önerilen kule tipi soğutucuyu kafan rahat etsin. Bu arda bende Amd 5600 kullanıyorum kule tipi soğutucu ile 60 dereceleri görmüyorum.sıvı soğutmaya gerek yokmu hocam donanım arşivide videoda kule tipi önerdi fazlasıyla yeter dedi ama araştırdım stok fanla çok farkı yok diyorlar yorumlarda sağda solda felan
Hocam ben sogutucusuz alıcamda 3-4 aya anca upgrade ederim çok sorun yasatirmi yaBiraz fazla ısınıyor.
Stok fan yetersiz kalıyor.
Kule tipi soğutucu alabilirsiniz.
Hayır yaratmaz. 85 dereceyi geçmediği sürece sorun olmaz.Hocam ben sogutucusuz alıcamda 3-4 aya anca upgrade ederim çok sorun yasatirmi ya
hangisini aldın hocam paylaşıurmısn rica etsemstok fanla arasında çok büyük fark var kule tipi soğutucunun. sıvı soğutmaya gerek yok, al forumda önerilen kule tipi soğutucuyu kafan rahat etsin. Bu arda bende Amd 5600 kullanıyorum kule tipi soğutucu ile 60 dereceleri görmüyorum.