Neler Yeni

R5 5600 Güç/Performans Denge Sorunu (İşten Anlayanlara)

uomerlutfi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,132
İsim
Ömer Lütfi Ülker
İlgilendiği Kategoriler
bilgisyaarlar - bilgisayar bileşenleri
Instagram
instagram.com/omerlutfiulker
Aleykümselam kanka, R23 testini yapamadım; crash verdi. P95 testinde de keza. Ben de eski ayarlara geri döndürdüm.
allah allah sılıkon kalıtesı kotu gelmıs sana demekkı. ıslemcıyı yenı alıysan servısle bır gorusmeyı denedınmı ? devalı hatalar alıyorum dıyerek.

Mehmet Ali KISA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Mehmet Ali KISA
Instagram
malikisa31
Steam
mehmetalikisa
Twitter
malikisa31
Facebook
malikisa31
allah allah sılıkon kalıtesı kotu gelmıs sana demekkı. ıslemcıyı yenı alıysan servısle bır gorusmeyı denedınmı ? devalı hatalar alıyorum dıyerek.
Aklımda ama birkaç kişi “göndersen ne olacak, bir şey yapmazlar” gibimisinden diyince öyle bıraktım; sence göndereyim mi?

uomerlutfi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,132
İsim
Ömer Lütfi Ülker
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Aklımda ama birkaç kişi “göndersen ne olacak, bir şey yapmazlar” gibimisinden diyince öyle bıraktım; sence göndereyim mi?
bence ılk once 2 hafta olmadıysa satın aldıgın yere sorun belırtmeden ıade etmek ıstedıgını soyle onlardan neatıf donus olursa servis ile ıletısıme gec ve durumunu anlat . 360mm sıvı sogutuc ıle stock ayarlarda bıle sogumadıgını baska sogutucularla bıle test edıp sonuca ulasamadıgını belırt . onlara degısım ıstedıgını anlt bıraz da kendını kızgın moda sok ama karsıdakıne kırıcı moda degıl sadece sınırlı gıbı davran :)

Mehmet Ali KISA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Mehmet Ali KISA
Instagram
malikisa31
Steam
mehmetalikisa
Twitter
malikisa31
Facebook
malikisa31
bence ılk once 2 hafta olmadıysa satın aldıgın yere sorun belırtmeden ıade etmek ıstedıgını soyle onlardan neatıf donus olursa servis ile ıletısıme gec ve durumunu anlat . 360mm sıvı sogutuc ıle stock ayarlarda bıle sogumadıgını baska sogutucularla bıle test edıp sonuca ulasamadıgını belırt . onlara degısım ıstedıgını anlt bıraz da kendını kızgın moda sok ama karsıdakıne kırıcı moda degıl sadece sınırlı gıbı davran :)
Fazla oldu ya, Teknobiyotik’ten almıştım nerden baksan 1.5-2 ayı var; anca değişim isteyebilirim, işin kötüsü işlemciyi sökünce PC devre dışı olacak

uomerlutfi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,132
İsim
Ömer Lütfi Ülker
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Fazla oldu ya, Teknobiyotik’ten almıştım nerden baksan 1.5-2 ayı var; anca değişim isteyebilirim, işin kötüsü işlemciyi sökünce PC devre dışı olacak
ılk once servısı ara konus drumua nlat 2 aydır sorunlarla bogustugunu izah et. inanıyorum ınsallah sorunun cozulecek

Mehmet Ali KISA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Mehmet Ali KISA
Instagram
malikisa31
Steam
mehmetalikisa
Twitter