- En İyi Cevap
- 1
- Bütçe
- 1200
F/P soğutucu önerisi verir misiniz ?
300 liraya geliyor kampanyalarla. iyzico ve parolapara ile![]()
Thermalright Burst Assassin 120 SE TL-C12C 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Thermalright Burst Assassin 120 SE TL-C12C 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantiliwww.gaming.gen.tr
bi üst modelini alması daha iyi300 liraya geliyor kampanyalarla. iyzico ve parolapara ile
r5 5600 o kadar ısınan bir işlemci değil gerek yokbi üst modelini alması daha iyi
daha serin çalışması her zaman iyidir yatırım tavsiyesidirr5 5600 o kadar ısınan bir işlemci değil gerek yok
bütçe varsa am5 geçilecekse tercih edilebilirbugün aldım öneririm
Mesaj otomatik birleştirildi:
daha serin çalışması her zaman iyidir yatırım tavsiyesidir![]()
bir üst modeli benim sisteme uyumlu takılır mı pekibi üst modelini alması daha iyi
Kasa bu ise Peerless ve phantom sıkıntılı. kasa maksimum 154 mm destekliyor.bir üst modeli benim sisteme uyumlu takılır mı peki
asrock b450m hdv 4.0 anakart
rx 5500xt 8gb var
kasada dark x force ileride kasayıda değişeceğim
Teşekkür ederimKasa bu ise Peerless ve phantom sıkıntılı. kasa maksimum 154 mm destekliyor.
Dark X-FORCE 3x Fan, ARGB LED Şeritli USB3.0 Full Akrilik Kasa ( Yeni )
Dark X-Force 3x12cm Fanlı ARGB LED Yeni Nesil Yüksek Performans Oyuncu Kasası Gerçek X Tasarımlı Mesh Ön Paneli ve Benzersiz ARGB LED Şeritleri ile Rakipsiz Oyun Deneyimi !www.dark.com.tr
Bu sebeple thermalright burst assassin SE modelini alın hocam.
![]()
Thermalright Burst Assassin 120 SE TL-C12C 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Thermalright Burst Assassin 120 SE TL-C12C 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantiliwww.gaming.gen.tr
iyzico ve parolapara kampanyaları ile alırsanız ciddi geri ödeme var
takılır kardeşimbir üst modeli benim sisteme uyumlu takılır mı peki
asrock b450m hdv 4.0 anakart
rx 5500xt 8gb var
kasada dark x force ileride kasayıda değişeceğim