hepsi bütçemi aşıyor biri 1100 biri 750 biri 900 araştırmadımmı sanıyorsunuz bunu yazacağınıza bi öneride bulunabilirdiniz.Hocam arama kısmına yaz onlarca konu var. Konu açmadan önce bir araştıralım.
ne alaka hocam sormak doğal hakkı.Hocam arama kısmına yaz onlarca konu var. Konu açmadan önce bir araştıralım.
t6 ultra ile arasında devasa bir fark varmı ?ne alaka hocam sormak doğal hakkı.
bütçe artabilirse t6 ultra dark x123
var diyebilirim. t6 ultrada 6 ısı borusu ve 2 fan var. x123te 4 ısı borusu ve tek fan var.t6 ultra ile arasında devasa bir fark varmı ?
Bu videodan bakınca pek fark göremedim.t6 ultra ile arasında devasa bir fark varmı ?
Bu videodan bakınca pek fark göremedim.
AMD STOCK FAN İLE KARŞILAŞTIRMASINI BULAMADIM MİN KAÇ DERECE FARKEDER
15 derece fark eder, soğutucu gelene kadar undervolt yapmanı öneririm, ryzen 5 3600 stock fanla 42.50 ghz boşta 45-50, yükte 70 derece, birde soğutucu alsam buz gibi olacak.
hocam core performans boost u kapatsam işe yararmı ?15 derece fark eder, soğutucu gelene kadar undervolt yapmanı öneririm, ryzen 5 3600 stock fanla 42.50 ghz boşta 45-50, yükte 70 derece, birde soğutucu alsam buz gibi olacak.
hepsi bütçemi aşıyor biri 1100 biri 750 biri 900 araştırmadımmı sanıyorsunuz bunu yazacağınıza bi öneride bulunabilirdiniz.
Toplam 97 konu var hepsi aynı hocam. 97 konudan aradığınızı bulamadıysanız eyvallah ama burada önerilen kule tipi soğutucu önerilmiş neredeyse her konuya zaten. Sormak tabi hakkı ama gerek var mı? 100 e yakın aynı konudan oluşmuş neredeyse her gün aynı konular açılıp duruluyor aralarında ultra farklı mükemmel bir fark yaratan yorum yok.ne alaka hocam sormak doğal hakkı.
bütçe artabilirse t6 ultra dark x123
Bu video işine yarar.Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam core performans boost u kapatsam işe yararmı ?