100 lira farkla rgb si de vardı aynı sitedeThermalright Phantom Spirit 120 SE TL-C12B V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
en çok tavsiye edilen bu şu anda
İşlemci kaç derelerde çalışıyor?Dark Freezer X129 Intel & AMD Uyumlu, 2x ARGB LED Fanlı Kule Tipi İşlemci Soğutucu ( DKCCX129 ) | Teknobiyotik
Dark Freezer X129 Kule Tipi Soğutucu Yüksek Soğutma Performansı ve Addressable RGB LED Fanları ile Farkını Gösterir! İşlemciler İçin Hem Işıl Işıl Hem de Buz Gibi Çözüm Dark mühendis ekibi Intel ve AMD işlemciler için kolay montajlı, yüksek performanslı ve Ryzen serisi ile tam uyumlu...www.teknobiyotik.comMesaj otomatik birleştirildi:
ben bunu kullanıyorum
Dark Freezer X127 Intel & AMD Uyumlu, ARGB Fanlı Kule Tipi İşlemci Soğutucu (DKCCX127) - Soğutucu Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Dark Freezer X127 Kule Tipi Soğutucu Yüksek Soğutma Performansı ve Addressable RGB LED Fanları ile Farkını Gösterir! İşlemciler İçin Hem Işıl Işıl Hem de Buz Gibi Çözüm Dark mühendis ekibi Intel ve AMD işlemciler için kolay montajlı, yüksek performanslı ve Ryzen serisi ile tam uyumlu...www.teknobiyotik.com
Ne kadar iyi olduğunu biliyorum ama daha ucuz arıyorumThermalright Phantom Spirit 120 SE TL-C12B V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
en çok tavsiye edilen bu şu anda
Mesaj otomatik birleştirildi:
100 lira farkla rgb si de vardı aynı sitede
max 60 da çalışıyorİşlemci kaç derelerde çalışıyor?
Ne kadar iyi olduğunu biliyorum ama daha ucuz arıyorum
1500 TL'ye thermalright peerless assassin alınabiliyorİşlemci kaç derelerde çalışıyor?
Ne kadar iyi olduğunu biliyorum ama daha ucuz arıyorum