Neler Yeni

R5 5600 İKİNCİ EL ALINIR MI

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
842
İsim
ibrahim can
İl neresi hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

en ucuzu tray olarak 2800 kutulu olarak 3000 hocam deger mi sizce
ben 5 6 ay once fan ve işlemci 300tl param guvendyle birlikte 3100e almıstım

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,606
İsim
Deniz Bey
Face gruplarında referansı olan satıcılar oluyor onlardan gönül rahatlığıyla alabilirsiniz, 2750-3000 gibi satılıyor daha aşağı zor belki tek tük çıkar onada guvenilir mi bilemem, işlemci para kısıtlı ise ikinci el alınır , çalışan aylık para geliyorsa sıfır taksitli almak daha mantıklı yanına kule tipi soputma da alırsınız rahat rahat oynarsınız,

Kendim de 5600 kullanıyorum,2k da gayet güzel görevini yapıyor, satıp 5700x3d düşüncem oluyor bazen , ilana bende 3 den koyardım

hsyncan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hüseyin Can
3000e bunu elden almam mantikli mi ayni sehirdeyim

Face gruplarında referansı olan satıcılar oluyor onlardan gönül rahatlığıyla alabilirsiniz, 2750-3000 gibi satılıyor daha aşağı zor belki tek tük çıkar onada guvenilir mi bilemem, işlemci para kısıtlı ise ikinci el alınır , çalışan aylık para geliyorsa sıfır taksitli almak daha mantıklı yanına kule tipi soputma da alırsınız rahat rahat oynarsınız,

Kendim de 5600 kullanıyorum,2k da gayet güzel görevini yapıyor, satıp 5700x3d düşüncem oluyor bazen , ilana bende 3 den koyardım
taksit icin kredi karti gerekiyor hocam yoksa bende taksitli sifir tercih edebilirdim fakat kredi karti kullanmiyorum

aynı ilimde parca bulmaya zorlaniyorum param guvende ile almak mantikli olur mu

Son düzenleme:

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
842
İsim
ibrahim can

taksit icin kredi karti gerekiyor hocam yoksa bende taksitli sifir tercih edebilirdim fakat kredi karti kullanmiyorum

evet bi sorun yasayacagını zannetmiyorum

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,606
İsim
Deniz Bey

Olur neden olmasın,iade etme şansın var,ürün gelir video çekerek açarsın baktın fiziksel bir yamukluk Yok sisteme takar bakarsın çalışınca da onay verirsin

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Kerem Eldes
ikinci el r5 5600 alınır mı kutu içeriği full fan hic kullanılmamış fatura var garantisi bitmiş ve işlemci 2 yıldır kullanılıyormuş 3000tl fiyati var fiyati makul geldi almayı düşünüyorum alınır mı 2.el
hocam sıfırı 3600 olan ürünün 2. eli 3000 tl olamaz. Türkiye şu an öyle saçma bir noktadaki bir ürünü aratıp fiyatını düşükten yükseğe ayarladığınızda daha ilk sayfada ürünün sıfır fiyatını görüyorsunuz. Bu ülkede 2. el alınmaz şu an, he ama sorun olur mu kısmında olmaz, 5 sene önce aldığım ilk r5 1600af yi kız arkadaşıma veriyorum şimdi hala bir sıkıntısı yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,533
Üyeler
166,225
Son üye
General47
Top Bottom