windowsu silip yukleyebilirsin son cagre olarakArkadaşlar ara ara takılıyor bu normal mi dün aldım hazır sistemi
her oyunlarda days gone da zaten takılıyo hep
temiz kurulum yapmadım iade edip uğraşmak istemiyorum yawindowsu silip yukleyebilirsin son cagre olarak
driver yüklü en son driver yüklü nvidianın format atmadım iade etmem artık yoruldum yaDriverlar yüklü mü? Temiz format veya ddu ile driver silip yüklemeyi deneyin.
İade yapmanızı gerektiren bir şey yok. Sistemin tüm özelliklerini yazar mısınız? Ayrıca dediğim gibi driverı ddu ile silip tekrar yükleyin
Ryzen 5 5600 Psyu 750 gold yaptım ve ramler 3600 mhz![]()
ULTIMA-4060 / AMD Ryzen 5 8400F MPK / ASUS Dual GeForce RTX 4060 V2 BULK OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
ULTIMA-4060 sistem tavsiyesidir. ASUS RTX 4060 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
hocam laptopumu 2 ay once aldım lisanslı w11 olmasına ragmen mouse dropları fps dropları falan degisik seyleri cok yasadım sonra hp destekle konusup laptopuma windowsu tekrardan kruduk ve her sorun duzelditemiz kurulum yapmadım iade edip uğraşmak istemiyorum ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
driver yüklü en son driver yüklü nvidianın format atmadım iade etmem artık yoruldum ya
yaparım zaten yaparım da iade etmem ya valla artık kaldıramam bekle bekle fiyat da arttı böyle kullanırım denerim yoksa çok şey değil ya ne yapayımhocam laptopumu 2 ay once aldım lisanslı w11 olmasına ragmen mouse dropları fps dropları falan degisik seyleri cok yasadım sonra hp destekle konusup laptopuma windowsu tekrardan kruduk ve her sorun duzeldi
bence denemelisin ve kolay bir sey
hocam iadeyi kim kafanıza soktu ne alaka bi anda iade demeye basladınızyaparım zaten yaparım da iade etmem ya valla artık kaldıramam bekle bekle fiyat da arttı böyle kullanırım denerim yoksa çok şey değil ya ne yapayım
amd ryzen 5 5600 rx 6700xt de aynı problem vardı daha kötüsüydü ama iade ettim bunu aldımhocam iadeyi kim kafanıza soktu ne alaka bi anda iade demeye basladınız
Yok yok denerim çözümlerinizi aynısını rx 6700xt r5 5600 de yaşadım iade ettim ondan iade diyorumHocam iade et diyen yok, dediklerimizi denemeden artık uğraşamam vs diyorsunuz. Çözümleri bir deneyin
hocam bence bi windowsu tamamen yeniden kurmayı dene bende lisanslı w11 kurulu sekilde gelmesine ragmen mouse dropları fps dropları ve nvidia programı acılmaması olmustu 3 kez mavi ekran yedim degisik seylerle ugrastım sonra hp destekle konusup iwndowsu tekrar kurduk her sey duzeldi sen de deneyebilirsin ayrıca ekran kartı ssd işlemci için testle yap bakalım nasıl diyeamd ryzen 5 5600 rx 6700xt de aynı problem vardı daha kötüsüydü ama iade ettim bunu aldım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yok yok denerim çözümlerinizi aynısını rx 6700xt r5 5600 de yaşadım iade ettim ondan iade diyorum
Formatı öğleden sonra atarım muhtemelen bi ben test yapayım msi afterburnerdan işlemci sıcaklığı kullanım ekran kartı falan yapıp atayımhocam bence bi windowsu tamamen yeniden kurmayı dene bende lisanslı w11 kurulu sekilde gelmesine ragmen mouse dropları fps dropları ve nvidia programı acılmaması olmustu 3 kez mavi ekran yedim degisik seylerle ugrastım sonra hp destekle konusup iwndowsu tekrar kurduk her sey duzeldi sen de deneyebilirsin ayrıca ekran kartı ssd işlemci için testle yap bakalım nasıl diye