Kasa önü mesh değil bir kere o kadar sıcaklık alman normalgamebooster GB-PE05B 600W mıd tower
Mesaj otomatik birleştirildi:
gamebooster GB-PE05B 600W mıd tower
kasa doğru düzgün hava almıyor donanım arşivi video çekmişti bir instangram sayfasının ordan mesh panel alırsan iyi olur 240+kargoydu fiyatı 2 ay önce şuan ne kadardır bilmemgamebooster GB-PE05B 600W mıd tower
gamebooster GB-PE05B 600W mıd tower
knk cam açık kullanıyorum yan cam açık ona rağmen bu sıcaklık beni tereddüt ettirdiKasa önü mesh değil bir kere o kadar sıcaklık alman normal
Bende r7 5700x var oyunda 40 45 derece niye kule tipi var ama kasa iyi soğutuyor. Stok soğutucu ilede iyi soğutuyordu önemli olan kasa.
yan cam açık halde kullanıyorum bu ısıyı alıyorum kasa il alakası yoktur heralde şuanlıkkasa doğru düzgün hava almıyor donanım arşivi video çekmişti bir instangram sayfasının ordan mesh panel alırsan iyi olur 240+kargoydu fiyatı 2 ay önce şuan ne kadardır bilmem
görev yöneticisini çekip atabilir misinknk cam açık kullanıyorum yan cam açık ona rağmen bu sıcaklık beni tereddüt ettirdi
yan cam açık halde kullanıyorum bu ısıyı alıyorum kasa il alakası yoktur heralde şuanlık
camı normalde kapatman lazım hava akışı için öyle daha çok ısınır.knk cam açık kullanıyorum yan cam açık ona rağmen bu sıcaklık beni tereddüt ettirdi
yan cam açık halde kullanıyorum bu ısıyı alıyorum kasa il alakası yoktur heralde şuanlık
kapatınca 96 ya sabitliyor ısıyı açınca 92 96 arası değişiyorcamı normalde kapatman lazım hava akışı için öyle daha çok ısınır.
kasa kötü işte önden hava alamıyorkapatınca 96 ya sabitliyor ısıyı açınca 92 96 arası değişiyor
görev yöneticisini çekip atabilir misin