Neler Yeni

Yardım R5 5600 stok kullanılır mi

Keyfen

80+ Bronze
Doğrudur. Bende sizin anlattığınız gibi değil. Arkadaşlarımda da böyle değil. Nete de bakınca böyle bir sonuç almıyorum. Siz ayar yapmışsınız ondan böyledir. Yapmadıysanız da stok şekilde sıcaklık ayarı açıktır.
stock fan kullanırken ghz boost u kapatmayıp 4.1 lere kadar çıkmasına izin verirsen o işlemci 85-90 derecelere kadarda çıkar zaten tavsiyem ghz kıs ufak bi performans kaybı olucak

Bünyamina

80+ Platinum
stock fan kullanırken ghz boost u kapatmayıp 4.1 lere kadar çıkmasına izin verirsen o işlemci 85-90 derecelere kadarda çıkar zaten tavsiyem ghz kıs ufak bi performans kaybı olucak
Amd wraith prsim kule tipi fan kullanıyorum hocam. O seviyelere hiç çıkmıyor.

Keyfen

80+ Bronze
Amd wraith prsim kule tipi fan kullanıyorum hocam. O seviyelere hiç çıkmıyor.
aynısına sahibim, 3 fan önden hava alıyorr 1 fan arkadan 1 fan üste doğru içerdeki havayı atıyor. ama şu ara çok sıcak istanbul ondanda kaynaklanıyo olabilir.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sıvı soğutmaya gerek bile yok normalde bana sorarsan stok yeterli. Tabii yüksek kullanım yapıyorsan kule tipide yeterliydi onun için

Bünyamina

80+ Platinum
aynısına sahibim, 3 fan önden hava alıyorr 1 fan arkadan 1 fan üste doğru içerdeki havayı atıyor. ama şu ara çok sıcak istanbul ondanda kaynaklanıyo olabilir.
Kasanın hava akışı iyi diyorsun da öyle olsa bu sıcaklıklara ulaşmaz. Ben 2 yıldır kullanıyorum fanın blokları tozlu ve macunda hafif deforme görmüştür. Bunlara rağmen max 80 gördüm. Kasamı da atıyorum bakarsın.

Ekler

• 5.jpeg
    5.jpeg
    451.5 KB · Hit: 20
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,083
Üyeler
166,877
Son üye