Ryzen 5 5600 ve gigabyte rtx 3060 12gb kartını kullanıyorum. Minecraft Oynarken Gpu sıcaklık 47-53 derece cpu ise 59-63 derece arası bu arada cpu stok fan kullanıyorum bu sıcaklıklar iyi midir? Kule fan kullanmaya gerek var mıdır?
normalde 5600e stok soğutucu yetersiz ama sizin sıcaklıklarınız güzelRyzen 5 5600 ve gigabyte rtx 3060 12gb kartını kullanıyorum. Minecraft Oynarken Gpu sıcaklık 47-53 derece cpu ise 59-63 derece arası bu arada cpu stok fan kullanıyorum bu sıcaklıklar iyi midir? Kule fan kullanmaya gerek var mıdır?
Normal kardeşim. İmkanın varsa alabilirsin. Yoksa mevcut değerlerin güzel.Ryzen 5 5600 ve gigabyte rtx 3060 12gb kartını kullanıyorum. Minecraft Oynarken Gpu sıcaklık 47-53 derece cpu ise 59-63 derece arası bu arada cpu stok fan kullanıyorum bu sıcaklıklar iyi midir? Kule fan kullanmaya gerek var mıdır?
Oyun minecraft knkKasanı merak ettim stok soğutucu oyunlarda bu değerlerde takılması hoşuma gitti
Anladım hocam o zaman ağır oyunlarda işlemci zorlayacak oyunlarda 75 80 derecelere merhaba diyebilirsin. Ben sıvı soğutma kullanıyorum aynı işlemci ile. Ama bu işlemci için kule tipi soğutma da aynı işlevi görüyor.Oyun minecraft knk
Evet 5600 ve 12400f için 214 xt ve ag400 sıvı soğutma kadar işlevli soğutucular iş görürAnladım hocam o zaman ağır oyunlarda işlemci zorlayacak oyunlarda 75 80 derecelere merhaba diyebilirsin. Ben sıvı soğutma kullanıyorum aynı işlemci ile. Ama bu işlemci için kule tipi soğutma da aynı işlevi görüyor.