- Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim hocam sağolunEvet tam performans calisir dedigim gibi ileride bir b450 anakart gecersiniz iyi gunlerde kullanin.

Çok teşekkür ederim hocam sağolunEvet tam performans calisir dedigim gibi ileride bir b450 anakart gecersiniz iyi gunlerde kullanin.
Iyi aksamlar.Çok teşekkür ederim hocam sağolun![]()
Nasıl yani hocam anlamadım orasını düşük derece kısmınıÇalışır hocam, herhangi bir sorun teşkil etmeyecektir. Umarım işlemcinizi düşük derecelerde kullanırsınız.
Sizede hocam iyi gecelerIyi aksamlar.
Stok sogutucu geldigi icin islemci isiniyor stok sogutucu yetmiyor yani bir hava sogutma sart islemcinin serin calismasi icin.Nasıl yani hocam anlamadım orasını düşük derece kısmını
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sizede hocam iyi geceler
He anladım hocam sağolunStok sogutucu geldigi icin islemci isiniyor stok sogutucu yetmiyor yani bir hava sogutma sart islemcinin serin calismasi icin.
Hocam ben de aynı işlemciyi kullanıyorum, performansından gayet memnunum fakat soğutma konusunda 1.5 yıldır sorun yaşıyorum. Şu anda problemim az da olsa çözüldü fakat çok uğraşmama sebep oldu. Sıvı soğutma kullanıyordum sıvı soğutmadan yana da şanssız çıktım kronik problemli bir soğutma tercih ettiğimden dolayı vs. vs. tabii sizde aynı problemler yaşanmaz umarım. Sanmıyorum yaşanacağını.Nasıl yani hocam anlamadım orasını düşük derece kısmını
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sizede hocam iyi geceler
Anladım hocam geçmiş olsun size sağolunHocam ben de aynı işlemciyi kullanıyorum, performansından gayet memnunum fakat soğutma konusunda 1.5 yıldır sorun yaşıyorum. Şu anda problemim az da olsa çözüldü fakat çok uğraşmama sebep oldu. Sıvı soğutma kullanıyordum sıvı soğutmadan yana da şanssız çıktım kronik problemli bir soğutma tercih ettiğimden dolayı vs. vs. tabii sizde aynı problemler yaşanmaz umarım. Sanmıyorum yaşanacağını.
Teşekkür ederim, sizler de iyi günlerde kullanın inşallah.Anladım hocam geçmiş olsun size sağolun
Çook teşekkür ederim hocam sağolunTeşekkür ederim, sizler de iyi günlerde kullanın inşallah.