Neler Yeni

Çözüldü✓ r5 5600x işlemci gereksiz ısınıyor

Bu Ne Diyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
emre can
merhaba arkadaşlar işlemciyi ilk aldığımda 60 dereceyi geçmiyordu 120mm sıvı soğutma vardı, sonra cooler master ml360r aldım sıcaklık aynıydı iade ettim bu gün msi mpg coreliquid k360 geldi sıcaklık yine gereksiz yüksek bf5 de 70 dereceye geliyo ısı ölçerdemi sorun var anlamadım :D

zuhahaha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
zuhahahah
merhaba arkadaşlar işlemciyi ilk aldığımda 60 dereceyi geçmiyordu 120mm sıvı soğutma vardı, sonra cooler master ml360r aldım sıcaklık aynıydı iade ettim bu gün msi mpg coreliquid k360 geldi sıcaklık yine gereksiz yüksek bf5 de 70 dereceye geliyo ısı ölçerdemi sorun var anlamadım :D
bu işlemciyi kaç yıldır kullanıyorsun önceden bir overclock işlemi uyguladınmı veya işlemciye hasar vericek herhangi bir şey yaptınmı aynı zamanda kasayı sarstınmı kasa sarsmasında normalde neredeyse hiç hasar gelmez ama olabilirde böyle bir durumda
Mesaj otomatik birleştirildi:

kullandığın soğutma normalde harika ryzen 5 5600ü normal halde bırakın tamamen overclocklanmış şekilde bile soğutabilir

Bu Ne Diyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
emre can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu işlemciyi kaç yıldır kullanıyorsun önceden bir overclock işlemi uyguladınmı veya işlemciye hasar vericek herhangi bir şey yaptınmı aynı zamanda kasayı sarstınmı kasa sarsmasında normalde neredeyse hiç hasar gelmez ama olabilirde böyle bir durumda
Mesaj otomatik birleştirildi:

kullandığın soğutma normalde harika ryzen 5 5600ü normal halde bırakın tamamen overclocklanmış şekilde bile soğutabilir
4 ay oldu alalı hiçbir sorunu yok oc de yapmadım hiç bios güncelledikten sonra oldu galiba emin değilim, acaba voltajmı fazla geliyo

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
926
İsim
Burak küçüksubaşı
Bende bile stok soğutucu var 3600 de 70 derece maksimum oda Warzone da

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,302
İsim
Hacı
Termal macun ne kullanıyorsunuz?

Bu Ne Diyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
emre can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

zuhahaha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
zuhahahah
4 ay oldu alalı hiçbir sorunu yok oc de yapmadım hiç bios güncelledikten sonra oldu galiba emin değilim, acaba voltajmı fazla geliyo
knkm biostan baktınmı işlemci saat hızının olması gerektiği gibi olduğunu kontrol ettinmi aynı zamanda dediğim gibi işlemciye fazla yük bindirmişsen önünde seni büyük sıkıntılar bekliyor mesela 90 derece 100derece olmasına rağmen kullanmışsan önceden

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
810
İsim
YILDIRIM
Default ayarlarda 5600x corsair hydro h100x sıvı soğutma ile yükte 62 derecelerde çalışıyor o sıvı soğutma ile çok daha düşük sıcaklıkta çalışması lazım.

zuhahaha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
zuhahahah
bende anlamadım 3 çeşit macun denedim aynı
knkm dediğim gibi soğutmanın düzgün çalıştığına emin olman lazım soğutmayı garantiye gönderip bi süre stok fanla idare et istersen

Bu Ne Diyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
emre can
Default ayarlarda 5600x corsair hydro h100x sıvı soğutma ile yükte 62 derecelerde çalışıyor o sıvı soğutma ile çok daha düşük sıcaklıkta çalışması lazım.
knkm dediğim gibi soğutmanın düzgün çalıştığına emin olman lazım soğutmayı garantiye gönderip bi süre stok fanla idare et istersen
3. sıvı soğutma denemesi 3de farklı sıvı soğutmalar, sıvı soğutmada hata olma ihtimali yok

• Beğen
Reaksiyonlar: ramo

zuhahaha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
zuhahahah
3. sıvı soğutma denemesi 3de farklı sıvı soğutmalar, sıvı soğutmada hata olma ihtimali yok
agam o zaman sıkıntı işlemcidedir termal macun yenile dicemde 3kez değiştirmişsiz zaten 4ayda bu direk işlemciyi ilgilendiren bir konu olmaya başladı dediğim gibi işlemciyi bir garantiye gönder veya ryzenin teknın servisiyle iletişime geç

Bu Ne Diyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
emre can
agam o zaman sıkıntı işlemcidedir termal macun yenile dicemde 3kez değiştirmişsiz zaten 4ayda bu direk işlemciyi ilgilendiren bir konu olmaya başladı dediğim gibi işlemciyi bir garantiye gönder veya ryzenin teknın servisiyle iletişime geç
r7 5800x3d aldım :D

Hanaz

80+ Gold
Termal macun hava almıstır ısı iletmiyordur yada bir şeyler ters

Top Bottom