Siz de mi fiyatların düzelmeyeceğini düşünüyorsunuz?Bi ihtimal
Ben fiyatların düzelemeyeceğini düşünüyorum, çünkü her seferinde düzelecek deniyor yıl oldu 2021, dolarda olduğu yerde durmayacak tabi.5600x Asus tuf rtx 3060 ve Asus tuf b450m 2 anakartlı bir sistemi stok sorunu düzelince rahat 12200 TL ye alabilir miyim?
Alabilirsin de stok sorunu düzelince ekran kartlarının eski fiyatlarına döneceğini düşünmüyorum.5600x Asus tuf rtx 3060 ve Asus tuf b450m 2 anakartlı bir sistemi stok sorunu düzelince rahat 12200 TL ye alabilir miyim?
Çok aradayım hocam her an her şey olabilirSiz de mi fiyatların düzelmeyeceğini düşünüyorsunuz?
Hazır sistem olarak alıcamAlabilirsin de stok sorunu düzelince ekran kartlarının eski fiyatlarına döneceğini düşünmüyorum.
Kral ben bu işlerden biraz anlıyorum ama bişey sorucam ben bu sistemi hazır bir şekilde alıcam hazır sistemde yukarıda yazdığım parçalara göre rahat bir şekilde 12200 TL ye alabilir miyim? Ve ekran kartı fiyatları eski haline dönmeyecekse alabilirsiniz yazmışsınız da nasıl alabilicem eski fiyatına dönmezse ben bu işlerden tam olarak bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirimAlabilirsin de stok sorunu düzelince ekran kartlarının eski fiyatlarına döneceğini düşünmüyorum.
Birçok kanalın çıkaracağı hazır sistemleri takip et.Hazır sistem olarak alıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kral ben bu işlerden biraz anlıyorum ama bişey sorucam ben bu sistemi hazır bir şekilde alıcam hazır sistemde yukarıda yazdığım parçalara göre rahat bir şekilde 12200 TL ye alabilir miyim? Ve ekran kartı fiyatları eski haline dönmeyecekse alabilirsiniz yazmışsınız da nasıl alabilicem eski fiyatına dönmezse ben bu işlerden tam olarak bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Ya çocuk açtığın kaçıncı konu bu yeter açma saçma konularHazır sistem olarak alıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kral ben bu işlerden biraz anlıyorum ama bişey sorucam ben bu sistemi hazır bir şekilde alıcam hazır sistemde yukarıda yazdığım parçalara göre rahat bir şekilde 12200 TL ye alabilir miyim? Ve ekran kartı fiyatları eski haline dönmeyecekse alabilirsiniz yazmışsınız da nasıl alabilicem eski fiyatına dönmezse ben bu işlerden tam olarak bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Hocam yani ekran kartını Asus tuf rtx 3060 olarak almayı düşünüyorum yine de bütçeyi aşmaz değil mi?Eğer stok sorunları tamamen düzelirse söylediğiniz sistemin fiyatı yaklaşık
8000TL olabilir