0 007emin 80+ Katılım 2 Kasım 2021 Mesajlar 12 Dahası Reaksiyon skoru 5 İsim Muhamme Emin 6 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 DJ. Mic Check yazmış: Farklı bir internet tarayıcısı deneyin hocam. Devamı için tıklayın... Yanlış yere yazdınız sanırım hocam
DJ. Mic Check yazmış: Farklı bir internet tarayıcısı deneyin hocam. Devamı için tıklayın... Yanlış yere yazdınız sanırım hocam
DJ. Mic Check 80+ Platinum Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 10,316 En İyi Cevap 3 6 Kasım 2021 #15 007emin yazmış: Yanlış yere yazdınız sanırım hocam Devamı için tıklayın... 007emin yazmış: internette gezinirken ya da program yüklerken, video izlerken bilgisayar aniden donuyor, Devamı için tıklayın... Bundan dolayı dedim, belki internet tarayıcısında problem vardır.
007emin yazmış: Yanlış yere yazdınız sanırım hocam Devamı için tıklayın... 007emin yazmış: internette gezinirken ya da program yüklerken, video izlerken bilgisayar aniden donuyor, Devamı için tıklayın... Bundan dolayı dedim, belki internet tarayıcısında problem vardır.
0 007emin 80+ Katılım 2 Kasım 2021 Mesajlar 12 Dahası Reaksiyon skoru 5 İsim Muhamme Emin 6 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #16 DJ. Mic Check yazmış: Bundan dolayı dedim, belki internet tarayıcısında problem vardır. Devamı için tıklayın... internet tarayıcı kapalı olduğu zamanlarda da donma meydana geldi hocam, örneğin steam'den bir şey yüklerken aniden donmuştu
DJ. Mic Check yazmış: Bundan dolayı dedim, belki internet tarayıcısında problem vardır. Devamı için tıklayın... internet tarayıcı kapalı olduğu zamanlarda da donma meydana geldi hocam, örneğin steam'den bir şey yüklerken aniden donmuştu
DJ. Mic Check 80+ Platinum Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 10,316 En İyi Cevap 3 6 Kasım 2021 #17 007emin yazmış: internet tarayıcı kapalı olduğu zamanlarda da donma meydana geldi hocam, örneğin steam'den bir şey yüklerken aniden donmuştu Devamı için tıklayın... Anladım hocam. Maalesef çözümünü bilmiyorum.
007emin yazmış: internet tarayıcı kapalı olduğu zamanlarda da donma meydana geldi hocam, örneğin steam'den bir şey yüklerken aniden donmuştu Devamı için tıklayın... Anladım hocam. Maalesef çözümünü bilmiyorum.
0 007emin 80+ Katılım 2 Kasım 2021 Mesajlar 12 Dahası Reaksiyon skoru 5 İsim Muhamme Emin 6 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #18 DJ. Mic Check yazmış: Anladım hocam. Maalesef çözümünü bilmiyorum. Devamı için tıklayın... Yine de teşekkür ederim hocam
DJ. Mic Check yazmış: Anladım hocam. Maalesef çözümünü bilmiyorum. Devamı için tıklayın... Yine de teşekkür ederim hocam