Neler Yeni

r5 5600x ve rx 6600xt düşük fps

Buguri

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Enes Buğra
merhaba ben sistemimi yeni aldım şöyle bir sorunum var gördüğüm kadarıyla insanlar fivemdde 3600 ve 1660ti ekran kartı ile rahatça takılmadan oynayabilirken ramleride 16 cift kanal
benim sistemim ise
ryzen 5 5600x
xfx rx 6600xt
16 gb corsair vengance pro 3200mhz
xpg 512 gb ssd
msi tomahawk max2 anakart
arada takılmalar felan yaşıyorum sebebini hiçbirşekilde çözemedim
birde ekran kartı üstünde bir buton var sağa ve sola oynatılabiliyor o nedir?
teşekkürler cevapler için şimdiden

ALPHA TR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Seyt Akdoğan
merhaba ben sistemimi yeni aldım şöyle bir sorunum var gördüğüm kadarıyla insanlar fivemdde 3600 ve 1660ti ekran kartı ile rahatça takılmadan oynayabilirken ramleride 16 cift kanal
benim sistemim ise
ryzen 5 5600x
xfx rx 6600xt
xpg 512 gb ssd
Bu ekran kartında bı sıkıntı var ama çözemedim senin gibi 3.4 tane kişinin konu açtığını gördüm drop FPS düşüşü konusunda bilgim olmadığından bişey diyemiycem bilen arkadaşlar yardımcı olur umarım

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
benim sistemim ise
ryzen 5 5600x
xfx rx 6600xt
xpg 512 gb ssd
Tüm sürücüler sorunsuz yüklü mü? Yüklüyse Driver booster gibi programlarla mı yüklendi?
XMP gibi ayarlar açık mı? OC ayarı yaptınız mı?
Dediğiniz buton bios swich, ekran kartının soğutma gücünü, performansı gibi şeyleri etkiliyor diyebirim ama performansı pek değiştirmez.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,916
İsim
Eren Yeager
Hocam Fivem ve GTA tamamen optimizasyon özürlüsü siz birde iki şeyi üst üste oynuyorsunuz
GTA'nın güncel bilgisayar parçaları ile bir sıkıntısı var eski bilgisayarlarda ki optimizasyonu harikaydı fakat güncel sistemlerde sıkıntı yaratıyor Fivem ap ayrı bir şey zaten
Superposition benchmarkı yaparsanız orada ki puanla anlayabiliriz sisteminizin sorunlu olup olmadığını Fivem'deki performansı ile anlayamazsınız size şu kadar söyleyeyim konuya tıklamadan oyunun GTA 5 olduğunu tahmin ettim

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
MetehanSekmen
Hocam Fivem ve GTA tamamen optimizasyon özürlüsü siz birde iki şeyi üst üste oynuyorsunuz
GTA'nın güncel bilgisayar parçaları ile bir sıkıntısı var eski bilgisayarlarda ki optimizasyonu harikaydı fakat güncel sistemlerde sıkıntı yaratıyor Fivem ap ayrı bir şey zaten
Superposition benchmarkı yaparsanız orada ki puanla anlayabiliriz sisteminizin sorunlu olup olmadığını Fivem'deki performansı ile anlayamazsınız size şu kadar söyleyeyim konuya tıklamadan oyunun GTA 5 olduğunu tahmin ettim
https://gpuscore.top/furmark/show.php?id=536297 hocam benimki böyle kartta bir sorun varmı sizce

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,723
Üyeler
169,611
Son üye
h0n0r
Top Bottom