Neler Yeni

R5 7500F & RX7800XT Performans Düşüklüğü

4orty4our

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf Doğan
Öncelikle herkese hayırlı haftalar diliyorum. Ben artık gerçekten kafayı yemek üzereyim. Bilgisayarımın donanımı gayet iyi olmasına rağmen sadece tek bir oyunda (bilgisayarı aldığım zaman Cyberpunk 2077 oynamıştım hiçbir sorun yoktu.) Delta Force adlı oyunda 14 FPS'ye kadar düşüyorum bir anda. Oyun zevki falan kalmadı artık. Yardımcı olmak isteyen kardeşlerim abilerim benden tam olarak '' Bize şunları şunları gönder bakalım.'' dediğiniz ekran görüntülerini vesaireleri cevap kısmına yazarsanız bende size buradan yükleyeyim. Lütfen şu sorunuma bir çare bir derman olun vallahi bunaldım artık. İnternetten izlediğim fps arttırma bios ayarları cart curt izleyip ayarlarla oynayınca her şey bozuldu ondan sonra böyle bi sorun yaşamaya başladım. Keşke bilmeden etmeden ayarlarla oynamasaydım diyorum ama son pişmanlık fayda etmiyor ne yazık ki. Kafamda format var ama internetim kotalı olduğu için zaten 2 oyun indirsem 100gb gidiyor. Formatsız yapılabilecek bir şey var ise lütfen yardımcı olun. Ha bu arada benim galiba chipset gibi yazılım güncelleştirmesi olan donanımlarımda da hata olabilir. Demek istediğim yazılım güncelleştirmeleri kısmında. Siz benden ne isterseniz söyleyin ben size göndereceğim anında. Şimdiden teşekkür ediyorum. Hayırlı haftalar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,554
Üyeler
167,152
Son üye
murrershark11
Top Bottom