Neler Yeni

R5-7600 RTX 4070 sistem yükseltme önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Toprak Dur
1736160616688.png

Sistemim bu şekilde Valorant'ta en düşük ayarlarda 200 FPS'leri görüyorum ve düşük geliyor açıkçası sistemde değiştirmem geliştirmem gereken bir parça var mıdır? Acaba neyi değiştirirsem az çok etkiler FPS'imi veya kullandığım sistemde ne yaparsam FPS'imi arttırabilirim?

Bluelektro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Melih Baygör
öncelikle sisteme ram takviyesi yapmanı tavsiye ederim. valorant işlemci yönünden hassas olduğu için 2.el olabilir 7800x3d alabilirsin. ve en büyük farkı da muhtemelen ekran kartı yapacaktır. youtube üzerinden işlemci, ekran kartı vs videoları izleyip ona göre ilerleyebilirsin.
ama her durumda ram takviyesi yapmalısın. benim önerim 2x16 6000mhz cl30 ramler olur. kendi ramini de bu durumda kullanmamalısın aklında olsun.

EREN PC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
EREN
Alıntıyı görüntüle
Sistemim bu şekilde Valorant'ta en düşük ayarlarda 200 FPS'leri görüyorum ve düşük geliyor açıkçası sistemde değiştirmem geliştirmem gereken bir parça var mıdır? Acaba neyi değiştirirsem az çok etkiler FPS'imi veya kullandığım sistemde ne yaparsam FPS'imi arttırabilirim?
Bu sistemin 200 fps alma gibi bi ihtimali yok Windows ayalarını kontlor et belki eco da kulanıyosundur

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Toprak Dur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu sistemin 200 fps alma gibi bi ihtimali yok Windows ayalarını kontlor et belki eco da kulanıyosundur
yüksek performans da kullanıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

öncelikle sisteme ram takviyesi yapmanı tavsiye ederim. valorant işlemci yönünden hassas olduğu için 2.el olabilir 7800x3d alabilirsin. ve en büyük farkı da muhtemelen ekran kartı yapacaktır. youtube üzerinden işlemci, ekran kartı vs videoları izleyip ona göre ilerleyebilirsin.
ama her durumda ram takviyesi yapmalısın. benim önerim 2x16 6000mhz cl30 ramler olur. kendi ramini de bu durumda kullanmamalısın aklında olsun.
bu sistemle bu fps ler normal mi peki sence
Mesaj otomatik birleştirildi:

1736166381901.png

şuanda ranked dayım bos alanda tur yeni başladıgı hareketsiz yerde böyleydi

Bluelektro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Melih Baygör
sistem ayarlarında bir sıkıntı var gibi, kullanım oranları çok düşük. sistemine denk youtube videolarına bak istersen, valorant oynamıyorum malesef. ram miktarın yeterliymiş bu arada 2 adet olduğunu yeni fark ettim.

VeV1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
VeV
7800x3d yerine 9700x işlemci önerebilirim performansları aynı sayılır ama arasındaki fiyat farkı çok absürt. Şuan 7000 ve 9000 serisinde en fiyat performans işlemcilerden biri bence 9700x. Umarım öneri bir işinize yarar.

Top Bottom