Neler Yeni

🔥İndirim R5 7600 - RX 7800XT sistem 38.999₺

NE alaka işte 3D işlemciyle NVIDIA/AMD ekran kartının kıyası? AMD ekran kartıyla 3D işlemci de aynı işi yapar? Mantığı yok yorumunun. MFG için de yorumumu okursan sadece fsr/mfg vs yok losless scaling'e bakabilirsin öğrenmek iyidir
LS ile mfg yi kıyaslıyorsun ya kendine iyi bak.

Yanlış Bilgilendirme
Çok kötü sistem leş parcalari doldurmuşlar anakart PSU SSD sıkıntı ram 16 bu parayı etmez

LS ile mfg yi kıyaslıyorsun ya kendine iyi bak.
videoyu izledin mi attığım? millet 1660 super ile flight simulator oynuyor diyorum şu an Lossless Scaling’in Frame Generation özelliği mevcut ve direkt olarak oyunlara FG uygulayabiliyor ama donanım bağımsız.

yani artık LSFG ve MFG kıyaslanabilir durumda dümdüz. hatta herhangi bir fg desteklemeyen oyunlarda LSFG baya kurtarıcı oluyor.
bunu yeni duymadıysan selam olsun, ama kaçırdıysan da güncellenmek iyidir, genç bir arkadaşımızsın belli kendine iyi bak falan yazıp posta koyuyorsun ama amme hizmeti olsun benden sana :kedi:

Kardeşim namusun gibi savunacak bişey yok daha iyisini atmasamda bu sistem iyi değil bana göre sana göre iyi olabilir
PSU e tier SSD 512 düşük marka anakart dip daha saymama gerek yok
tamam daha alınabilirini at kardeşim beğenmiyorsun madem gerek tek tek toplama olur gerek hazır olur neden atamıyorsun?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu paraya x870, plat psu ve 990 pro mu bekliyordun?

ben akakçeden topladım 45,798,83 çıkıyor 45800 denebilir kağıda göre uygun ama ben almam galiba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben akakçeden topladım 45,798,83 çıkıyor 45800 denebilir kağıda göre uygun ama ben almam galiba
açıkçası benim sistemden temel beklediklerim işlemci ve ekran kartı düşünmezsek ssd 1 tb olmalı ram de 2*18 yerine 1*16 olmalı ve 6000 mhz den az olmamalı anakartta ekran kartı güçlü ise giriş segmenti olmamalı artık ayrıca anakartta 2 ssd takılabilmeli yani. Güçlü kartlarda kesin olmalı ayrıca 2 sene geçmiş 500 dolar ile çıkmış kartın fiyatı artık bu seviyeden düşmeli yani ama türkiye şartları işte.

Son düzenleme:
Mfg meraklısı değilsen alınır
hocam 6600xt ve r5 5600x li sisteme sahibim upgrade istiyorumda bilmiyorum ya, sistemi satıp üstüne 40k ekleyebilirim aslında o zaman 9070 li sistemlere bakmam daha doğru olur galiba benim için

hocam 6600xt ve r5 5600x li sisteme sahibim upgrade istiyorumda bilmiyorum ya, sistemi satıp üstüne 40k ekleyebilirim aslında o zaman 9070 li sistemlere bakmam daha doğru olur galiba benim için
9070xt alırsın o zaman

videoyu izledin mi attığım? millet 1660 super ile flight simulator oynuyor diyorum şu an Lossless Scaling’in Frame Generation özelliği mevcut ve direkt olarak oyunlara FG uygulayabiliyor ama donanım bağımsız.

yani artık LSFG ve MFG kıyaslanabilir durumda dümdüz. hatta herhangi bir fg desteklemeyen oyunlarda LSFG baya kurtarıcı oluyor.
bunu yeni duymadıysan selam olsun, ama kaçırdıysan da güncellenmek iyidir, genç bir arkadaşımızsın belli kendine iyi bak falan yazıp posta koyuyorsun ama amme hizmeti olsun benden sana :kedi:
İkisini de denedim lsfg de gecikme ve bulanıklık oluyor.

İkisini de denedim lsfg de gecikme ve bulanıklık oluyor.
bu yorumu anlarım subjektif ve fine tune isteyen bir iş tam uygun senaryo yaratmak için kendiniz bulmanız gerekiyor evet. adam kıyası alakasız bulmuş haberi yok muhtemelen lsfg'nin varlığından

Geri