satılmıyor diye düşürmüş olabilirler brom sistem çıktından yarım saat sonra baktım 43999 tl idiFiyat aynı 38.999
Kingston 5200mhz cl36 olan ramlar demi hynix hocam?Hayır. Hynix var içinde Ramleri 6200 cl 28 çalıştırıyoruz biz.
Tam modeli ne ?Kingston 5200mhz cl36 olan ramlar demi hynix hocam?
PCI-e 5.0 olmayınca niye DDR5 sistem olmuyor?aman aman bir avantajı yok. amd 7000 serisinin teknoloji olarak önü açık değil. anakart pcie 5.0 olmadıktan sonra ddr5 sistem almanın da bence çok mantığı yok. aynı performansta sistem ddr4 olarak toplanıp çok daha uyguna getirebilir. illa ddr5 olsun önü açık olsun deniyorsa bu saaten sonra amd ve nvidianın yeni nesil kartları ve pcie 5.0 bir anakart tercih edilmelidir.
yanlış anlaşılmasın fiyat uygun olduktan sonra ddr5 olan pcie 4.0 sistem tabii ki alınır ama bu bütçeye çıktıktan sonra giriş seviyesi pcie 4.0 anakart almayı DDR 5 ile mantıklı bulmuyorum. onun yerine daha uyguna aynı performansı verecek pcie 4.0 olan ddr4 sistem toplamayı daha mantıklı buluyorum. yeni çıkan kartlar pcie 5.0 arayüzünde ve incelemelere göre pcie 4.0 anakart ile ortalama yüzde 5 bir kayıp oluyor.PCI-e 5.0 olmayınca niye DDR5 sistem olmuyor?
Verilere bakınca müthiş farklar yok, yeni alacak birisi tabii ki PCI-e 5.0 alsın da PCI-e 4.0 olan adam da kartı yakıp atsın gibi bi' söyleme de gerek yok. Genel olarak alınan kartlar zaten orta segment ve o veri yoluyla da gayet efektif çalışır.
Micronda çıkabilir bundan. Deneyip bakmak lazım. Micron yada hynix gözüküyor. Hynix ise dediğim değerlere gelir.Bu hocam PC takip chipset bakmadım , denemedim henüz ama ddr4 parasina aldım diyebilirim
Ürün sanırım bu link
Hocam hynix ise dediğiniz değerler özelden verebilir misiniz? Değilse bile değerler kenarda dursun bilgi , bilgidirMicronda çıkabilir bundan. Deneyip bakmak lazım. Micron yada hynix gözüküyor. Hynix ise dediğim değerlere gelir.
Attım.Hocam hynix ise dediğiniz değerler özelden verebilir misiniz? Değilse bile değerler kenarda dursun bilgi , bilgidir![]()