PC Hocası sistem Ryzen 5 7500F RX 7600 XT 29.999TL

1744389588185.png
Bu peki h.o gg ?

Yani Şahsen PC Hocası İle Gamingentr yaptığı sistemler hariç PC hocası'nın+ X firmaların Hazır sistemlerini Tavsiye etmiyorum Fiyat performans olmuyor malesef gerçi Gaming gen ile'de 2024'te yaptığı Son 5 sistem PSU hariç iyiydi ama Bundan sonrakilere o sistemler gibi iyi olur mu muamma

Bu sistemi alsın cebine soksun. Cebinin boşluğundan önüne ne atsalar yayınlıyor.

Ram ve psu bence bu sisteme yakışmamış, soğutucu da çok tercih edilesi bi seçenek değil
Sıvı soğutma takacağım 240mm aynı özellikleri başka sitede bulamadım illa bu özellik istedi arkadaşım bu linktekini özelleştirdim fiyat arttı

Tektek toplasan yine bu paraya gelir la

Sırf sponsorluk için yapılmış bir sistem. Pc hocası mümkünse gaming gen dışında başka siteden sistem çıkartmasın.

PC Hocası Vatan ile işbirliği yaptığında muazzam fiyatlar çıkarıyor. Onu beklemek lazım.

O bir kuruşta durduran ne oldu onları. 1 kuruşu vermiyorsa almayalım o zaman. Sırf fiyattan dolayı almam, napim

Olum iyimisiniz lan kimsenin mi gözü görmüyor hadi göz yok kulak da mı yok adam sistem çıkartmamış ki adam sistem İNCELEMİŞ . Sistem çıkarttım demiyor ki TEBİLON ÇIKARMIŞ İNCELİYORUM diyor. Fiyat o yüzden iyi değil. Çıkan bir sistem olsa adam kendini niye rezil etsin aynı paraya sanki sistem yok dedirtsin kendine.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,724
Üyeler
185,155
Son üye
matlub23
Geri