Frost commender daha iyi hocamMantıklı, hocam peki thermalright frost commander mı alayım yoksa assassin 120 Se
Mesaj otomatik birleştirildi:
işlemci yükseltme uzun bi süre olmaz hocam bana şuan hava yeter
sıvı olarak seçenek attım sana fikrini soran oldu mu attıklarıma laf atıyorsun hadi kendi kulvarında oyna sen.Sen boş konuşuyosun sana ileride işlemci yükselticem dememiş uygun modelleri onermeniz tercihimdir demiş ayrica frost commender 1500rpmde çalışıyor büyük parlaar vermediğin sürece çoğu sıvı soğutucudan sessiz ve daha performanslı illaha adama 2 kat para harcatıcaksınız
Ben sana laf atmadım kendini birsey sanip hemen tartışmaya calişmasaydın ben sadece ucuz sıvı soğutucular hakkinda bilgi verdim kendini beğenmişsin. İstediği doğrultuda bilgi verdim arkadaşa madem çok biliyorsun ileride yükseltme yapacaksan bunu yapmayacaksan bunu diye iki secenek paylaşsaydınsıvı olarak seçenek attım sana fikrini soran oldu mu attıklarıma laf atıyorsun hadi kendi kulvarında oyna sen.
ayrıca yükseltme yapacakmış gibi tavsiye edilir, sen bilmediğin işlere burnunu sokma.
Phantom spirit al.Arkadaşlar boşuna tartışmayın gerek yok
Aynen hava ile sıvı karşılaştırilmaz hadi git kumda biyerlerinle oyna yavrum haditartışacağım dengim biri değil zaten boş sallıyor hava ile sıvı karşılaştırılmaz bir kere
E beyninin yerinde kuş beyni olan arkadaşım performans olarak karşılaştirmayacağımda ben ne olarak karşılaştıracağım paramın karşılığını en iyi hangisi veriyosa beni en az hangisi yoruyosa ona bakarım adamın istediğide bu kendi ağzınla havanın daha ucuz ve daha performanslı olduğunu söylediğin için teşekkur ederim hadi daha fazla yazma git başka forumlara sataş hadial işte cahil lafı bir yeriyle anlamış
performans olarak karşılaştırma cahil çocuk havalar sıvılardan her zaman daha iyi soğutup ucuz olur algı problemi olan çocuk anladın mı şimdi
kafanın içinde yeller esiyor herhalde hala performans diyor haha hadi kumda oyna çocukE beyninin yerinde kuş beyni olan arkadaşım performans olarak karşılaştirmayacağımda ben ne olarak karşılaştıracağım paramın karşılığını en iyi hangisi veriyosa beni en az hangisi yoruyosa ona bakarım adamın istediğide bu kendi ağzınla havanın daha ucuz ve daha performanslı olduğunu söylediğin için teşekkur ederim hadi daha fazla yazma git başka forumlara sataş hadi
ne içtin acaba allah akıl fikir versin sanakafanın içinde yeller esiyor herhalde hala performans diyor haha hadi kumda oyna çocuk
sen daha agu agu derken ben peerless assassin öneriyodum hadi git kendi boş adamlar formuna hadi hahah