Merhaba 7600x alıcağım ve stok fansız geliyormuş benimde hiç bir bilgim yok fan ile ilgili ne yapmam lazım fan mı almam lazım sıvı soğutmalı fan mı alıcam sıvı soğutma alırsam o nasıl olucak hiç bilmiyorum yardım eder misiniz
Sıvı soğutma alıcam ama kasama uyumlu mu bilmiyorum kasam buEğer bütçen varsa sıvı soğutma amd işlemciler için çok iyi olur. Ama bütçen fazla yok ise kule tipi ve bilindik marka almalisin çünkü elindeki işlemci çok ısınacak ve o kadar da performans verecek o yüzden işlemcini soğuk tutman lazim ben sıvı soğutma öneririm.
Eğer bütçen varsa sıvı soğutma amd işlemciler için çok iyi olur. Ama bütçen fazla yok ise kule tipi ve bilindik marka almalisin çünkü elindeki işlemci çok ısınacak ve o kadar da performans verecek o yüzden işlemcini soğuk tutman lazim ben sıvı soğutma öneririm.
Soğutucu da sığar mı kasama bilmiyorumEğer bütçen varsa sıvı soğutma amd işlemciler için çok iyi olur. Ama bütçen fazla yok ise kule tipi ve bilindik marka almalisin çünkü elindeki işlemci çok ısınacak ve o kadar da performans verecek o yüzden işlemcini soğuk tutman lazim ben sıvı soğutma öneririm.
Hangi kasayı alıyım 4070 in sığıcak ve anakartın sığıcağıBu kasayı kullanmak zorunda mısın