R5 Pro 4650g mi daha güçlü Yoksa R5 5500'mü?

Reaksiyon skoru
37
Arkadaşlar çok cahilim bu konularda saçma soru sorduysam linçlemeyin. R5 4650g daha pahalı olduğu için şüphelendim. Bende R5 Pro 4650g var. Ama bilgisayarımın performansından memnun değilim. RAM'ı arttırıp İşlemci'yide değiştireceğim. R5 Pro 4650g'de mi kalmalıyım yoksa 5500'mü almalıyım? 5600 alın demeyin o kadar bütçem yok ve bütçem çıkmaz.

5500 daha güçlü.

Cs, valorant gibi oyunlarda biraz fps artar ama asıl değiştirmen gereken şey ekran kartın. 1050ti çok eskidi.
Yeni ekran kartı alamam maalesef. CS2 ağırlklı oynuyorum. RAM'ıda 32 GB yapacağım (DDR4 3200 Mhz Kingston) GTA V oynarken 3 tane araba modu kurdum ne güzel oynuyordum bir anda oyundan attı. Oyuna tekrardan girdim 3 tane arabayı tekrar spawn edince yine oyundan attı. Bende Görev Yöneticisine baktım RAM'ı %94 kullanıyormus. Windows 10 Home kullanıyorum.

Yeni ekran kartı alamam maalesef. CS2 ağırlklı oynuyorum. RAM'ıda 32 GB yapacağım (DDR4 3200 Mhz Kingston) GTA V oynarken 3 tane araba modu kurdum ne güzel oynuyordum bir anda oyundan attı. Oyuna tekrardan girdim 3 tane arabayı tekrar spawn edince yine oyundan attı. Bende Görev Yöneticisine baktım RAM'ı %94 kullanıyormus. Windows 10 Home kullanıyorum.
Eğer ram in 16 ise 32 yapman bence gereksiz masraf. 8 ise 16 ya çıkarabilirsin. Ekran kartı alacak bütçen yoksa şimdilik işlemci değiş ileride ekran kartı alırsın bütçen olunca

Eğer ram in 16 ise 32 yapman bence gereksiz masraf. 8 ise 16 ya çıkarabilirsin. Ekran kartı alacak bütçen yoksa şimdilik işlemci değiş ileride ekran kartı alırsın bütçen olunca
RAM'ım 8 GB hocam. Şimdilik işlemci değiştireceğim dediğiniz gibi.

çok bilgisizm demişsiniz.Bence pc için total bütçenizi yazın ona göre tavsiye verelim.Sonradan yaptığınz şeyler için pişman olmayın

Geri