İndirimlerden 41₺ almıştım. Hayatımda oynadığım en kaliteli online oyunTaktiksel oyunları hep sevmişimdir peki bu güzelmi?
Zaten taktiksel yani alışmamız geretiği oyunları seviyorum ama forumda oynayan varmı o lazım.Hocam oynaması zordur alışana kadar baya bi kanser eder fakat alıştıktan sonra bir daha bırakacağını sanmıyorum güzel oyun
Hocam pc artık oyunu kaldırmıyor fakat bi aralar oynuyordum ve biraz deneyimlerimden bahsedeyimZaten taktiksel yani alışmamız geretiği oyunları seviyorum ama forumda oynayan varmı o lazım.
olsun 50-60 tl ye kum torbası alırım olur biter peki forumda oynayan adam varmıHocam PC artık oyunu kaldırmıyor fakat bi aralar oynuyordum ve biraz deneyimlerimden bahsedeyim
-iğne deliğinden ölebiliyorsun ve ölünce baya bir çıldırıyorsun
-Gold yada Deluxe edition alınmalı
-Nedeni ise Operatör açması çok zahmetli
-Pusmak bir hayli zor mapler çok güzel tasarlanmış
-Taktik yapmak çok önemli
-Bir iki kurşuna öldüğün için baya bir dikkatli oynaman lazım vs. vs.
İstediğin gibi bir oyun aslında.
(Operatör açması gerçekten bir eziyet Gold yada Deluxe edition alabilirsin indirimlerden)
Kısaca İndirimlerde alınacaksa öneririm kesinlikle.
Hocam forumdan birebir olarak tanıdığım biri yok maalesef daha nasip olmadı biriyle tanışmak..olsun 50-60 TL ye kum torbası alırım olur biter peki forumda oynayan adam varmı
3 operatör açmak için canını verdiğin oyundurHocam PC artık oyunu kaldırmıyor fakat bi aralar oynuyordum ve biraz deneyimlerimden bahsedeyim
-iğne deliğinden ölebiliyorsun ve ölünce baya bir çıldırıyorsun
-Gold yada Deluxe edition alınmalı
-Nedeni ise Operatör açması çok zahmetli
-Pusmak bir hayli zor mapler çok güzel tasarlanmış
-Taktik yapmak çok önemli
-Bir iki kurşuna öldüğün için baya bir dikkatli oynaman lazım vs. vs.
İstediğin gibi bir oyun aslında.
(Operatör açması gerçekten bir eziyet Gold yada Deluxe edition alabilirsin indirimlerden)
Kısaca İndirimlerde alınacaksa öneririm kesinlikle.
operatör kolay açılıyor yani beklediğimden kolay açtım3 operatör açmak için canını verdiğin oyundur
Alınır hocam kesinlikleGüzel bir oyunmu alınır mı? gold paketle alıcağım indirimlerden.
Hocam o oyun R6 değildir R6 olsa yerinde duramazsınoperatör kolay açılıyor yani beklediğimden kolay açtım
güzel oyun indirimde 35'tl ye almıştım sarıyoTaktiksel oyunları hep sevmişimdir peki bu güzelmi?