enesosmanli
80+
- Reaksiyon skoru
- 11
r6s için operatör tavsiyesi lazım,elimde olanlar bandit,jager,ash,thatcher
600 kredim var
600 kredim var
Aslında eğer info verebileceksen ve arkadaşın hızlıcana tepki verebilecekse bence pulse olur diyeceğim oyun parası daha mantıklı.r6s için operatör tavsiyesi lazım,elimde olanlar bandit,jager,ash,thatcher
600 kredim var
R6 baslayasim varda nasil bir oyun kolay alisabilirmiyimr6s için operatör tavsiyesi lazım,elimde olanlar bandit,jager,ash,thatcher
600 kredim var
pusmak gibi bi huyum yoktur saldırıda ama rakiplerin beklemediği yerden çıkmak gibi bi huyum var o yüzden şuan saldırı tercihimAslında eğer info verebileceksen ve arkadaşın hızlıcana tepki verebilecekse bence pulse olur diyeceğim oyun parası daha mantıklı.
Zor bir tercih oynanışını anlatır mısın?
Nasıl oynarsın.
Pusmak mı , akıl oyunları mı?
yoksa direkt rush atmak mı?
valla kanka csye,valoya benzemiyor,taktik maktik yok gibi bi oyun sergileyemezsin kafanı kullanman lazım,ben çok zor olduğunu düşünmüyorumR6 baslayasim varda nasil bir oyun kolay alisabilirmiyim
Tamam teşekkürlerpusmak gibi bi huyum yoktur saldırıda ama rakiplerin beklemediği yerden çıkmak gibi bi huyum var o yüzden şuan saldırı tercihim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
valla kanka csye,valoya benzemiyor,taktik maktik yok gibi bi oyun sergileyemezsin kafanı kullanman lazım,ben çok zor olduğunu düşünmüyorum
600 r6 kredisi mi var hocam. Eğer 600 r6 kredisi var ise nokk açabilirsiniz.pusmak gibi bi huyum yoktur saldırıda ama rakiplerin beklemediği yerden çıkmak gibi bi huyum var o yüzden şuan saldırı tercihim
valla kanka csye,valoya benzemiyor,taktik maktik yok gibi bi oyun sergileyemezsin kafanı kullanman lazım,ben çok zor olduğunu düşünmüyorum
Nok alabilirsin.pusmak gibi bi huyum yoktur saldırıda ama rakiplerin beklemediği yerden çıkmak gibi bi huyum var o yüzden şuan saldırı tercihim