R6 siege operatör tavsiyesi

Reaksiyon skoru
11
r6s için operatör tavsiyesi lazım,elimde olanlar bandit,jager,ash,thatcher
600 kredim var

r6s için operatör tavsiyesi lazım,elimde olanlar bandit,jager,ash,thatcher
600 kredim var
Aslında eğer info verebileceksen ve arkadaşın hızlıcana tepki verebilecekse bence pulse olur diyeceğim oyun parası daha mantıklı.
Zor bir tercih oynanışını anlatır mısın?
Nasıl oynarsın.
Pusmak mı , akıl oyunları mı?
yoksa direkt rush atmak mı?

Aslında eğer info verebileceksen ve arkadaşın hızlıcana tepki verebilecekse bence pulse olur diyeceğim oyun parası daha mantıklı.
Zor bir tercih oynanışını anlatır mısın?
Nasıl oynarsın.
Pusmak mı , akıl oyunları mı?
yoksa direkt rush atmak mı?
pusmak gibi bi huyum yoktur saldırıda ama rakiplerin beklemediği yerden çıkmak gibi bi huyum var o yüzden şuan saldırı tercihim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

R6 baslayasim varda nasil bir oyun kolay alisabilirmiyim
valla kanka csye,valoya benzemiyor,taktik maktik yok gibi bi oyun sergileyemezsin kafanı kullanman lazım,ben çok zor olduğunu düşünmüyorum

pusmak gibi bi huyum yoktur saldırıda ama rakiplerin beklemediği yerden çıkmak gibi bi huyum var o yüzden şuan saldırı tercihim

valla kanka csye,valoya benzemiyor,taktik maktik yok gibi bi oyun sergileyemezsin kafanı kullanman lazım,ben çok zor olduğunu düşünmüyorum
Tamam teşekkürler

600 r6 kredisi mi var hocam. Eğer 600 r6 kredisi var ise nokk açabilirsiniz.

Nok alabilirsin.
Yeteneği sayesinde ses çıkarmıyordu ve kameralara asla gözükmüyordu.
Eğer savunma ise Caviera al sessiz ve hızlı ayrıca info açısından baya iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,516
Üyeler
190,757
Son üye
Sihole
Geri