Uzak bağlantı diye bir şey var başka sebebpleri vardirya kanka niye herkes tatilde bir de biri gitsin sirkete kapatsin aw demek ki kapatamiyorlar.
Uzak bağlantı diye bir şey var başka sebebpleri vardirya kanka niye herkes tatilde bir de biri gitsin sirkete kapatsin aw demek ki kapatamiyorlar.
Şuan belli değilUmarım bir an önce iner ya en azından operatörlerin hepsini dizseydim
Bu arada yapılan satım alımları geri çekebiliyorlar mı? marketplacedeki çekerler onu analrımda op alımında falan=
video atsana kanka biraz merak etdim.Her hesapta şuan var ve serverlar hala aktif ne zaman kapatırlar bilmiyorum ama aynı şekilde marketplacede felaket durumda şuan.
olamaz.ban yeme ihtimalimiz varmı? 2saate iniyor bakalım
oda doğru hahahaEğer ban atarlarsa oyunun tüm oyuncularını banlamış olacaklar yiyorsa banlasınlar xD
Sunuculara bağlanmıyor kapamışlarAlıntıyı görüntüle
R6 Hacklendi bütün hesaplarda sınırsız kredi ve oyun içi para var. Marketteki her şey rahatlıkla satın alınabiliyor.
R6 ekibindeki herkes Christmas tatili dolayısıyla şirketlerde değil ve bundan dolayı serverlar kapatılamıyor. Oyunun en pahalı skini olan Glacierlar hesaplara gelmiş ve R6 Marketplace'de 10 krediye kadar düşmüş durumda. Artık buradan sonra nasıl toparlar bilmiyorum ama anlık olarak şirketin hisseleri de düşüşe geçti.