Zofia alR6S: 10.000 kredilik atak operatörü önerisi alabilir miyim?
Neden ying e göre nasıl bir artısı var?Zofia al
Ying kullanan rankedda neredyse görmedim plat olarak zofia silahları güzel ve kolay bombasıyla rotate atabiliyorsun diğer bombasıda zaten yingde flashın sersemleteni gibi ben zofia maindim oynarken defans olarak ise legion alNeden ying e göre nasıl bir artısı var?
Ya ben demir bronzda sıkıştım kaldım ya. Abi Türk toxicinin gözünü seveyim. Avrupalı toxicler daha beter!rankedda
Tek başına oynuyorsan çıkman zor solo que ile çünkü acayip toxic var ekibin var ise zamanla cıkarsınYa ben demir bronzda sıkıştım kaldım ya. Abi Türk toxicinin gözünü seveyim. Avrupalı toxicler daha beter!
Takımda genelde 1 veya 2. oluyorum. Nasıl çıkacağım ben?
Ekibim olsa hayli hayli çıkarım da tekim. Homo Frendus denen tür bende yok.Tek başına oynuyorsan çıkman zor solo que ile çünkü acayip toxic var ekibin var ise zamanla cıkarsın
Hocam bana sürekli legion önerdiler ama beğenemedim ne artısı var?Ying kullanan rankedda neredyse görmedim plat olarak zofia silahları güzel ve kolay bombasıyla rotate atabiliyorsun diğer bombasıda zaten yingde flashın sersemleteni gibi ben zofia maindim oynarken defans olarak ise legion al
Hocam kusura bakmayın bugün pek foruma giremedim artıları değişmediyse:Hocam bana sürekli legion önerdiler ama beğenemedim ne artısı var?