Neler Yeni

R6S vs CS 2 vs Valorant: Yorumlarınız neler?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Yorumlarınız neler? Hangisi daha iyi, hangisi kime hitap ediyor?

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,159
İsim
Abdullah Aydoğdu
Üçü de alakasız oyunlar. Gerektiren beceri-oyun bilgisi - yetenek - strateji olarak sıralandırırsam R6 > CS > valo.

Valo aralarında en az yetenek, bilgi, öğrenmesi kolay oyun

Bana göre en zevklisi csgo. R6 ezber oyunu. Bütün haritaları ezberlemen, duvarlarda açılabilecek minik delikleri bile ezberlemen lazım. Bu kadar ayrıntısıyla öğrenmek 2-3 bin saatten az sürmez. Ben öğrendim diyenlerin rank zannetmiyorum elmas vs. olsun.
Silver - golddur
Valoyu 500 saat oynarsın en üst ranklara tırmanırsın, R6 da anca gold stuck olursun

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,604
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
CS2 oynamadim. Aktif olarak neredeyse hic birini oynamiyorum. Fakat bana en zevkli Valorant geliyor. R6 aslinda cok guzel oyun. Ama ogrenmek gerek. Ogrenmesi de zaman isteyen bir oyun. Nedense CS beni hic sarmiyor. 5 saatim yoktur oyunda. Ogrenmek icin gireyim diyorum yok arkadas cok bayiyor 4-5. turda alt f4 atasim geliyor. Fakat bana zevkli gelmiyor diye kotu bir oyunda olmuyor tabi. Ben en cok Valorant'tan zevk aliyorum sahsen.

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
cs ile para kazanmak tek artısı, yoksa yenilik olarak valorantı daha yenilikçi buluyorum. Ayrıca optimizasyon ve sistem gereksinimi olarak da çok daha ulaşılabilir.

ama ikisi de R6 tırnağı etmez

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,159
İsim
Abdullah Aydoğdu
Ben CSGO ve R6 da yıllardır çocuk görmüyorum. Cs oynarken rankım globaldi ama düşük rankta da hiç denk gelmedim. R6 da da bakır bronz gümüş gold ranklarında oynadım. 1 kere çocuk sesi duyduğumu hatırlamıyorum.
Anca CSGOda ilk çıktığı zamanlar, valo malo yokken çocuk vardı

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,549
İsim
Arda Eren Aslan
Hepisnde 700-800 saat var R6S diyorum ama birbirinden çok farklı oyunlar. R6S'i çok fazla oynaman lazım benim 700 var ama gold plat arasıyım hala. Valoda Elmas 3'e çıkmıştım. CS arada girdiğim için çok kasmıyorum ama dmg olmuştum.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
cs ile para kazanmak tek artısı, yoksa yenilik olarak valorantı daha yenilikçi buluyorum. Ayrıca optimizasyon ve sistem gereksinimi olarak da çok daha ulaşılabilir.

ama ikisi de R6 tırnağı etmez
R6'yı ben de çok seviyorum. Ama arkadaşım olmadığı için hem de toksik geldiği için lig atlatamıyorum.

BabaVoss7

80+ Silver
2000 saat r6 oynayan ben bunu beğendi ;D

wearetheash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
enes yılmaz
Üçü de alakasız oyunlar. Gerektiren beceri-oyun bilgisi - yetenek - strateji olarak sıralandırırsam R6 > CS > valo.

Valo aralarında en az yetenek, bilgi, öğrenmesi kolay oyun

Bana göre en zevklisi csgo. R6 ezber oyunu. Bütün haritaları ezberlemen, duvarlarda açılabilecek minik delikleri bile ezberlemen lazım. Bu kadar ayrıntısıyla öğrenmek 2-3 bin saatten az sürmez. Ben öğrendim diyenlerin rank zannetmiyorum elmas vs. olsun.
Silver - golddur
Valoyu 500 saat oynarsın en üst ranklara tırmanırsın, R6 da anca gold stuck olursun
2k saat de her şeyi öğrendim r6 bu kadar büyütmeyin gözünüzde r6yı kolay oyun aslına bakınca zaman ve yetenek istiyor sadece çok yetenekliyseniz 1k saatdede 500dede champ dia olursunuz ki ranked 2.0la çok daha kolay oldu olması

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Valorant bana göre oyun değil sevmiyorum hiç fps tadı yok oyunlar böyle oyuncaktan falan hiç gerçekci oyun gelmediği için CS2'yi tercih ediyorum bir wolfteamci ve csci olarak :D

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,159
İsim
Abdullah Aydoğdu
2k saat de her şeyi öğrendim r6 bu kadar büyütmeyin gözünüzde r6yı kolay oyun aslına bakınca zaman ve yetenek istiyor sadece çok yetenekliyseniz 1k saatdede 500dede champ dia olursunuz ki ranked 2.0la çok daha kolay oldu olması
Dostum 2k saat dediğin şey az değil. Valorantı 200 saatte öğrenirsin r6'yı 2K saatte öğrendiğin kadar.

brwscter2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Mert
cs2 yi şuanda oynarken daha fazla keyif alıyorum fakat valorant daha yenilikçi bir oyun.yeni ajan yeni map yada buff nerfler olsun geleceği gercekten uzun bir oyun sürekli güncelleme alığı sürece

wearetheash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
enes yılmaz
Dostum 2k saat dediğin şey az değil. Valorantı 200 saatte öğrenirsin r6'yı 2K saatte öğrendiğin kadar.
ila ezbere gerek yok yani dediğim çok yetenekli bi insan 200 300 saatdede öğrenir stat yapan insan sayısı az zaten high elolarda aim fight odaklı sadece ezber dedğin spotları yani duvarlara açılan rotasyon yada head hole dışında fazla bir şey yapmıyorlar extraya çıkan insan az

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,192
Üyeler
164,267
Son üye
ey3ppq
Top Bottom