CS2 oynamadim. Aktif olarak neredeyse hic birini oynamiyorum. Fakat bana en zevkli Valorant geliyor. R6 aslinda cok guzel oyun. Ama ogrenmek gerek. Ogrenmesi de zaman isteyen bir oyun. Nedense CS beni hic sarmiyor. 5 saatim yoktur oyunda. Ogrenmek icin gireyim diyorum yok arkadas cok bayiyor 4-5. turda alt f4 atasim geliyor. Fakat bana zevkli gelmiyor diye kotu bir oyunda olmuyor tabi. Ben en cok Valorant'tan zevk aliyorum sahsen.Yorumlarınız neler? Hangisi daha iyi, hangisi kime hitap ediyor?
R6'yı ben de çok seviyorum. Ama arkadaşım olmadığı için hem de toksik geldiği için lig atlatamıyorum.cs ile para kazanmak tek artısı, yoksa yenilik olarak valorantı daha yenilikçi buluyorum. Ayrıca optimizasyon ve sistem gereksinimi olarak da çok daha ulaşılabilir.
ama ikisi de R6 tırnağı etmez
2k saat de her şeyi öğrendim r6 bu kadar büyütmeyin gözünüzde r6yı kolay oyun aslına bakınca zaman ve yetenek istiyor sadece çok yetenekliyseniz 1k saatdede 500dede champ dia olursunuz ki ranked 2.0la çok daha kolay oldu olmasıÜçü de alakasız oyunlar. Gerektiren beceri-oyun bilgisi - yetenek - strateji olarak sıralandırırsam R6 > CS > valo.
Valo aralarında en az yetenek, bilgi, öğrenmesi kolay oyun
Bana göre en zevklisi csgo. R6 ezber oyunu. Bütün haritaları ezberlemen, duvarlarda açılabilecek minik delikleri bile ezberlemen lazım. Bu kadar ayrıntısıyla öğrenmek 2-3 bin saatten az sürmez. Ben öğrendim diyenlerin rank zannetmiyorum elmas vs. olsun.
Silver - golddur
Valoyu 500 saat oynarsın en üst ranklara tırmanırsın, R6 da anca gold stuck olursun
Dostum 2k saat dediğin şey az değil. Valorantı 200 saatte öğrenirsin r6'yı 2K saatte öğrendiğin kadar.2k saat de her şeyi öğrendim r6 bu kadar büyütmeyin gözünüzde r6yı kolay oyun aslına bakınca zaman ve yetenek istiyor sadece çok yetenekliyseniz 1k saatdede 500dede champ dia olursunuz ki ranked 2.0la çok daha kolay oldu olması
cs2 yi şuanda oynarken daha fazla keyif alıyorum fakat valorant daha yenilikçi bir oyun.yeni ajan yeni map yada buff nerfler olsun geleceği gercekten uzun bir oyun sürekli güncelleme alığı süreceYorumlarınız neler? Hangisi daha iyi, hangisi kime hitap ediyor?
ila ezbere gerek yok yani dediğim çok yetenekli bi insan 200 300 saatdede öğrenir stat yapan insan sayısı az zaten high elolarda aim fight odaklı sadece ezber dedğin spotları yani duvarlara açılan rotasyon yada head hole dışında fazla bir şey yapmıyorlar extraya çıkan insan azDostum 2k saat dediğin şey az değil. Valorantı 200 saatte öğrenirsin r6'yı 2K saatte öğrendiğin kadar.