Hocam sebebi ram ve islemci olabilir ama ekran kartiniz eski birazHocam selamın aleyküm ben r7 240 ekran kartı aldım ve csgo da lobide bile kasıyor sebebi nedir cokmu kötü ekran kartı
R7 240
E8400
2gb ram(ram 6gb yapacağım)
ram ve işlemci çok düşük hocam.Hocam selamın aleyküm ben r7 240 ekran kartı aldım ve csgo da lobide bile kasıyor sebebi nedir cokmu kötü ekran kartı
R7 240
E8400
Kanka o sistemde bilgisayar açıldığına dua etHocam selamın aleyküm ben r7 240 ekran kartı aldım ve csgo da lobide bile kasıyor sebebi nedir cokmu kötü ekran kartı
R7 240
E8400
Ekran kartı iyi olsa bile 2gb ram ile oynatmaz çoğu oyunu. 2D bilardo vesayire anca.Hocam selamın aleyküm ben r7 240 ekran kartı aldım ve csgo da lobide bile kasıyor sebebi nedir cokmu kötü ekran kartı
R7 240
E8400
Okadarmi kötüKanka o sistemde bilgisayar açıldığına dua et
Rami yükseltem nasıl olurram ve işlemci çok düşük hocam.
DDR3 6 GB yaparsam nasıl olursisteminiz malesef güncel oyunlar için eski kalıyor. ayrıca 2gb ram de çok düşük günümüz için. sizin sisteminiz ddr2 olduğu için en az 8gb olması daha iyi olur
ram yükselirse sistem rahatlar ve fps bir miktar artar. o işlemci ile 800x600 veya 1024x768 en düşük ayarlarda oynanır bence.Ram ddrE 6 GB yapsam en azından csgo gibi oyunlar açarmı
Mesaj otomatik birleştirildi:
DDR3
Okadarmi kötü
Rami yükseltem nasıl olur
DDR3 6 GB yaparsam nasıl olur
hocam csgo işlemci ağırlıklı bi oyun ram en az 8 yapmanız iyi olur ayrıca işlemcinizide değiştirmeniz gerekir ama csgo 2 çıktığında sistemleri zorlayan bi oyun olduğu için biraz orta segment bi sisteme geçiş yapmanız gerekir.Ram ddrE 6 GB yapsam en azından csgo gibi oyunlar açarmı
DDR3
Okadarmi kötü
Rami yükseltem nasıl olur
DDR3 6 GB yaparsam nasıl olur
Reis onceden acaan oyunlar şimdi açmıyor niyeBileşenler çooook eski..