Benim işlemcim tavsiye etmem çok ısınıyorEn az Core 2 Quad Q6600 tercih edin.
Tamam.Benim işlemcim tavsiye etmem çok ısınıyor
Kanka sitem aynı sayılırMerhaba bu model bir anakartım var. Buna 4 çekirdekli bir işlemci takmayı düşünüyorum, ne takabilirim? Fiyat bandı 200 TL
Valla dostum o oyunlarda çok büyük bir performans bekleme, ekran kartın da çok iyi değil zaten.oyunlardaki performans ı nasıl oynadığım oyunlar csgo fortnite lol gta5 rainbows six eige bunları rahat oynarmıyım
Bunun için işlemci değil ekran kartını değiştirmelisinizoyunlardaki performans ı nasıl oynadığım oyunlar csgo fortnite lol gta5 rainbows six eige bunları rahat oynarmıyım
Valla dostum o oyunlarda çok büyük bir performans bekleme, ekran kartın da çok iyi değil zaten.
Bunun için işlemci değil ekran kartını değiştirmelisiniz
Bunun işlemciden olduğunu düşünmüyorum format atsanız geçer diyeIntel Core 2 Quad Q9400
bu işlemci nasıl zaten dostum ben bu işlemciyi gta 5 textureler gidip geliyor onun için alıyorum şuan kullandığım sistemle rahat 30 fps alıyorum zaten
Güzel, alınabilir.Intel Core 2 Quad Q9400
Hadi GTA V'yi geçtim, CSGO'da 60 FPS'te sabit kalamazsın, Rainbow Six Siege'yi direkt saymıyorum onda hiç oynanamaz olur, anca LoL oynarsın.zaten dostum ben bu işlemciyi gta 5 textureler gidip geliyor onun için alıyorum şuan kullandığım sistemle rahat 30 fps alıyorum zaten
Bişey sorucam işlemci çok ısınıyor muIntel Core 2 Quad Q9400
bu işlemci nasıl zaten dostum ben bu işlemciyi gta 5 textureler gidip geliyor onun için alıyorum şuan kullandığım sistemle rahat 30 fps alıyorum zaten
2 kere denedimBunun işlemciden olduğunu düşünmüyorum format atsanız geçer diye
csgo da şuan 70 60 fps alıyorum dostumGüzel, alınabilir.
Hadi GTA V'yi geçtim, CSGO'da 60 FPS'te sabit kalamazsın, Rainbow Six Siege'yi direkt saymıyorum onda hiç oynanamaz olur, anca LoL oynarsın.
hayır 52 dereceyi geçmiyorBişey sorucam işlemci çok ısınıyor mu
dostum şimdi Intel Core 2 Quad Q9400 bu işlemci gta için yeterlimidir çünkü şuanki kullandığım işlemci çok sorun çıkarıyor yolların falan yüklenmemesi falanGüzel, alınabilir.
Hadi GTA V'yi geçtim, CSGO'da 60 FPS'te sabit kalamazsın, Rainbow Six Siege'yi direkt saymıyorum onda hiç oynanamaz olur, anca LoL oynarsın.