- En İyi Cevap
- 4
hiçbir fikrim yok, konu dolar değil stok yokAbi birde seni yakalamışken sorayım ekran kartı fiyatları ne zaman ucuzlar
Ucuzlarsa 500 600 TL'YE hangi kartı âlAyım
hiçbir fikrim yok, konu dolar değil stok yokAbi birde seni yakalamışken sorayım ekran kartı fiyatları ne zaman ucuzlar
Ucuzlarsa 500 600 TL'YE hangi kartı âlAyım
Benim kuzenim kulanıyor işlemciyi oyun oynarken ısınıyor ve fan adeta süpürge gibi ses çıkarıyorSadece oyun oynayacaksan ekstra soğutucu almana gerek yok, render gibi işlemciye çok yük bindiren işlemler yapılmadığı sürece işlemci aşırı ısınmıyor.
Biostan voltaj ayarı yapıldığında sorun düzeliyor. B450 anakartlar R5 3600'lere genelde 1.5'a yakın voltaj veriyor.Benim kuzenim kulanıyor işlemciyi oyun oynarken ısınıyor ve fan adeta süpürge gibi ses çıkarıyor
Bende tutuyorum ama şimdi mantık olarak zaten bence ciddi bir indirim olarak görebiliriz yakın işlemciler ama biri hem daha iyi bir soğutucu ile geliyor hem de daha ucuz tercihim 2700xten yana olacak gibihiçbir fikrim yok, konu dolar değil stok yok
Reis birde sana bir video içeriği Piyasadaki ucuz kasaları inceler misin senin fikirlerini merak ediyorumhiçbir fikrim yok, konu dolar değil stok yok
Ucuz bir şey kaldı mı memlekette?Reis birde sana bir video içeriği Piyasadaki ucuz kasaları inceler misin senin fikirlerini merak ediyorum
Gamebooster gamepower Rampage Dark yada emsalleri
Aynen ya. Dolar uçtu ve stok yok.Ucuz bir şey kaldı mı memlekette?
Kuzenime mesajı ilettim tavsiye için teşekkür ederimBiostan voltaj ayarı yapıldığında sorun düzeliyor. B450 anakartlar R5 3600'lere genelde 1.5'a yakın voltaj veriyor.
O da doğru O zaman ekran kartı alamadığımıza göre CS 1.6 ya dewamkeUcuz bir şey kaldı mı memlekette?
aga rekabetçi oyun bulamıyorsun ya olsa csgoda 60+ almak için uğraşacağıma gider oynardım netKuzenime mesajı ilettim tavsiye için teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
O da doğru O zaman ekran kartı alamadığımıza göre CS 1.6 ya dewamke
Hocam ben laptop ile oynayarak global oldum ama Laptop gg efsane oynuyorum ekipmanlar GM8 kulak içi kulaklıkaga rekabetçi oyun bulamıyorsun ya olsa csgoda 60+ almak için uğraşacağıma gider oynardım net
aga şuan lemim üniversite sınavına hazırlandığım için haftada bir giriyorum max. Elimde markasız klavye kulağımda 10tllik kulak içi kulaklık elimde razer deathadder 3.5g ( pek bilmiyordum ozaman aldığıma pişmanım) donanım olarak i7 4720hq mobil işlemci Intel HD 4600 temizHocam ben laptop ile oynayarak global oldum ama Laptop gg efsane oynuyorum ekipmanlar GM8 kulak içi kulaklık
Bim ışıklı mouse a101 ışıklı klavye Steelseries ile oynayıp adam vuramayanlara selam olsun
İ 3 6006u 4 GB ram R5 m330 gpu sabit 45 50aga şuan lemim üniversite sınavına hazırlandığım için haftada bir giriyorum max. Elimde markasız klavye kulağımda 10tllik kulak içi kulaklık elimde razer deathadder 3.5g ( pek bilmiyordum ozaman aldığıma pişmanım) donanım olarak i7 4720hq mobil işlemci Intel HD 4600 temiz