R7 2700x vs R5 3600 Sizce Hangisi?

Reis birde sana bir video içeriği Piyasadaki ucuz kasaları inceler misin senin fikirlerini merak ediyorum
Gamebooster gamepower Rampage Dark yada emsalleri
Ucuz bir şey kaldı mı memlekette?

Kuzenime mesajı ilettim tavsiye için teşekkür ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

O da doğru O zaman ekran kartı alamadığımıza göre CS 1.6 ya dewamke
aga rekabetçi oyun bulamıyorsun ya olsa csgoda 60+ almak için uğraşacağıma gider oynardım net

aga rekabetçi oyun bulamıyorsun ya olsa csgoda 60+ almak için uğraşacağıma gider oynardım net
Hocam ben laptop ile oynayarak global oldum ama Laptop gg efsane oynuyorum ekipmanlar GM8 kulak içi kulaklık
Bim ışıklı mouse a101 ışıklı klavye steelseries ile oynayıp adam vuramayanlara selam olsun

Oyun için her türlü R5 3600 ama bütçen yoksa 2700x

Hocam ben laptop ile oynayarak global oldum ama Laptop gg efsane oynuyorum ekipmanlar GM8 kulak içi kulaklık
Bim ışıklı mouse a101 ışıklı klavye Steelseries ile oynayıp adam vuramayanlara selam olsun
aga şuan lemim üniversite sınavına hazırlandığım için haftada bir giriyorum max. Elimde markasız klavye kulağımda 10tllik kulak içi kulaklık elimde razer deathadder 3.5g ( pek bilmiyordum ozaman aldığıma pişmanım) donanım olarak i7 4720hq mobil işlemci Intel HD 4600 temiz

aga şuan lemim üniversite sınavına hazırlandığım için haftada bir giriyorum max. Elimde markasız klavye kulağımda 10tllik kulak içi kulaklık elimde razer deathadder 3.5g ( pek bilmiyordum ozaman aldığıma pişmanım) donanım olarak i7 4720hq mobil işlemci Intel HD 4600 temiz
İ 3 6006u 4 GB ram R5 m330 gpu sabit 45 50

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,987
Üyeler
192,579
Son üye
demque
Geri