MSI B450 Gaming Plus Max AMD B450 4133MHz DDR4 Soket AM4 ATX Fiyatı
MSI B450 Gaming Plus Max AMD B450 4133MHz DDR4 Soket AM4 ATX en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Soğutma olarak güzel bir anakart. Tercih edebilirsiniz.MSI B450 Gaming Plus Max AMD B450 4133MHz DDR4 Soket AM4 ATX Fiyatı
MSI B450 Gaming Plus Max AMD B450 4133MHz DDR4 Soket AM4 ATX en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
5. Nesilde soket değişir. Hadi olsun 6. Gerek yok. MAX serisi yeterli hatta artar bile.Guzel. Ama üstüne az para ekleyip b550 alıp geleceğe yatırım yapabilirsiniz.
6. nesile rahat 5 yıl var5. Nesilde soket değişir. Hadi olsun 6. Gerek yok. MAX serisi yeterli hatta artar bile.
Hocam her sene yeni nesil çıkıyor ironi miydi bu anlayamadım6. nesile rahat 5 yıl var![]()
Nası ya öylemiydi? Sanki 3. nesil 3 yıldır var gibi geliyor ama 3 yıl önce ryzen neyse öfff. İntelle karıştırdım hani çok nesil var xeon alıcam bide kafa gitti. Ama bu demekki en az 2 yıl 5 ay varHocam her sene yeni nesil çıkıyor ironi miydi bu anlayamadım![]()
Ne bu B550 sevdasıPahalı. Biraz daha koyup B550 chipsetli anakart tercih edin, mesela MAG B550M MORTAR veya TUF GAMING B550M-PLUS gibi. İlla B450 chipsetli anakart istiyorum diyorsanız B450 TOMAHAWK MAX alın.