Neler Yeni

R7 3800X'e sıvı soğutma almalı mıyım? Almasam kaç derece fark eder?

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Efe Demircioğlu
Başlıkta da yazdığım gibi sıvı soğutma almalı mıyım? Almasam sıcaklık olarak çok büyük fark olur mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Efe Demircioğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Daha yeni aldım sistemi belli bir zaman sıvı soğutmasız kullansam sıkıntı yaşar mıyım?

mehmet4732

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
mehmet
işlemcinin çok sıcak çalışması ömrü kısaltmıyor ama performanstan kısıyor bende stok kullanıyorum r5 3600 de soğutucu bakıyorum şimdi stok ile en fazla 73 derece oluyor o da sıkıntı değil diye biliyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: Qzer
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Efe Demircioğlu
sistemi itopyadanmı aldın
Aynen ama değişiklik yapamam çünkü karogya verildi
Mesaj otomatik birleştirildi:

işlemcinin çok sıcak çalışması ömrü kısaltmıyor ama performanstan kısıyor bende stok kullanıyorum r5 3600 de soğutucu bakıyorum şimdi stok ile en fazla 73 derece oluyor o da sıkıntı değil diye biliyorum
Tamamdır teşekkürler

TP Jougan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Emirhan Savaş
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Efe Demircioğlu

Qzer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Ekrem
snowman T6 al baya iyi

mehmet4732

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
mehmet
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Efe Demircioğlu
Ben hayla aliyorum pazartesi aksamı vermistim siparisi sen ne zaman verdin
Ben cuma akşamı sipariş ettim. Pazartesi sabahı kargoya verilmişti akşamına bilgi düştü ama kaç gündüdr çıkış şubesinde sanırım bekletiyorlar bişi olmasın mallara diye
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben cuma akşamı sipariş ettim. Pazartesi sabahı kargoya verilmişti akşamına bilgi düştü ama kaç gündüdr çıkış şubesinde sanırım bekletiyorlar bişi olmasın mallara diye
Az önce çağrı merkezini aradım. Kar yağdığı için bekletiyorlarmış ama en fazla 3 iş günü içerisinde elinizde olur dedi. Anlamıyorum Sinerji'den Pazar günü kulaklık sipariş ettim ve şu an kargo dağıtımda ama bu marka kaç gündür bekletiyor kar bu şirekete yağıyor da o şirekete yağmıyor mu?

Son düzenleme:
Top Bottom