Neler Yeni

R7 5700x3d RX 7600 sistemde BO6 Warzone girince sistem kendine reset atıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Karabey
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,Oyun
Sistemime yapılabilecek her testi en üst düzeyde yaptım. İşlemcim 127W güç çekerken, ekran kartımı yüke soktum 181W çekiyordu. Aynı zamanda RAM'larımı full yüke soktum. Ancak Call of Duty Black Ops 6 oynarken bazen de Valorant veya LoL oynarken reset atıyor. Kasanın fanları durmuyor,ekran donmuyor ve LED'ler kapanmıyor direk açık halde reset atıyor. Bu durumu nasıl çözeceğim bilemedim aşağıdaki resimlerde voltaj değerleri bile normal gözüküyor. RAM değiştirdim. PSU yeni aldım aerocool 750w gold sertifikalı.
Ekran kartım PowerColor RX7600, işlemcim Ryzen 7 5700x3D, 3000MHz 2x8 RAM ve kule tipi olarak en kaliteli soğutuculardan biri olan assasin 120 kullanıyorum. Isı değerlerim hiçbirzaman anormal hale gelmiyor. Ancak şu reset atma problemini sistemimin eski halindede yaşıyordum şu anda da yaşıyorum. Anakartım ise.
MSI B550M-PRO VDH. Bu konudan çok sıkıldım hala çözemiyorum. Bu arada valoranttada bazen anlık takılma oluyor ancak FPS hiçbirzaman 550-600'ün altına düşmüyor vbe anlık FPS düşüşüde olmuyor. Mesela bazı silahların bitiriş animasyonu başlerken anlık bir takılma oluyor veya hızlı çatışma olunca anlık takılıyor ancak FPS her zaman çok yüksek.
Not: Testleri 30dk civarı devam ettirdim ancak değerler ortalama bu şekilde kaldı.

Ekler

• Screenshot_1.jpg
    Screenshot_1.jpg
    582.5 KB · Hit: 12
  • Screenshot_2.jpg
    Screenshot_2.jpg
    556.9 KB · Hit: 9

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Mert ash
Hocam rastgele bir dosya açın bu bilgisayara sağ tıklayıp özellikler diyin gelişmiş sistem ayarlarından başlangıç ve kurtarmaya gelin oraya otomatik yeniden başlat var onun tikini kapatın ben de ısıdan ve yük binmesinden falandır diye düşünüyordum değilmiş bununla çözüldü benim sorunum

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Karabey
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,Oyun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam rastgele bir dosya açın bu bilgisayara sağ tıklayıp özellikler diyin gelişmiş sistem ayarlarından başlangıç ve kurtarmaya gelin oraya otomatik yeniden başlat var onun tikini kapatın ben de ısıdan ve yük binmesinden falandır diye düşünüyordum değilmiş bununla çözüldü benim sorunum
Dediğinizi şuan yaptım ve oyuna girmeyi denicem. Teşkkür ederim sonucu 5dk içinde yazarım genelde 1dk bile dayanmıyordu çünkü.

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Mert ash
umarım çözülür hocam ben de korka korka yapıyordum işlerimi yine resleyecek diye baya kurtardı beni bu

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Karabey
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,Oyun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilgisayarımda belki sorun şundadır diyerek bütün parçaları değiştirdim. AM5 sisteme geçmedim inat ettim çalışcak diye. Yanlışlıkla yeni setup kurmuş oldum inşallah çözülür. Uyumak üzereyken o kadar param boşa gitmesin bide buraya yazıyım dedim karşıma çıktınız. İnşallah düzelicek.
Mesaj otomatik birleştirildi:

umarım çözülür hocam ben de korka korka yapıyordum işlerimi yine resleyecek diye baya kurtardı beni bu
Malesef :( olmadı.

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Mert ash
Bilgisayarımda belki sorun şundadır diyerek bütün parçaları değiştirdim. AM5 sisteme geçmedim inat ettim çalışcak diye. Yanlışlıkla yeni setup kurmuş oldum inşallah çözülür. Uyumak üzereyken o kadar param boşa gitmesin bide buraya yazıyım dedim karşıma çıktınız. İnşallah düzelicek.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Malesef :( olmadı.
ah be hocam :')

Top Bottom