Neler Yeni

R7 5800x li Sistemin uyumluluğu

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Sistem güzel de fan alacak mısınız? 5000D kasasında fan 2 tane var.

H150i Capellix ML120 fanlar kullanıyor ondan alıp kullanabilirsiniz. Senkronize çalışır ve güzel olur.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9

Flarion

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Haydar Ekin Duymaz
Sistem güzel de fan alacak mısınız? 5000D kasasında fan 2 tane var.

H150i Capellix ML120 fanlar kullanıyor ondan alıp kullanabilirsiniz. Senkronize çalışır ve güzel olur.
Sıvı soğutmayı öne takayım mı diyorsunuz?

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
fan ve termal macun olarak bir öneriniz varmı kasada 2 fan geliyor çünkü
Termal macunu ne için istiyorsunuz? Sıvı soğutma için soruyorsanız üzerinde sürülü olarak geliyor.
H150i Elite Capellix'in içinden fan kontrolcü çıkıyor. Uyum sorunu olmaması için kasa için de sıvı soğutmanın üzerindeki fanların aynısından alırsınız, hepsini tek kontrolcüye bağlarsınız.

Flarion

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Haydar Ekin Duymaz
Termal macunu ne için istiyorsunuz? Sıvı soğutma için soruyorsanız üzerinde sürülü olarak geliyor.
H150i Elite Capellix'in içinden fan kontrolcü çıkıyor. Uyum sorunu olmaması için kasa için de sıvı soğutmanın üzerindeki fanların aynısından alırsınız, hepsini tek kontrolcüye bağlarsınız.
işlemci için sormuştum. Anladım çok Teşekkür ederim fanlar için.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Sıvı soğutmayı öne takayım mı diyorsunuz?
İstediğiniz gibi takabilirsiniz. İsterseniz yana; ister öne; isterseniz yukarıya. Bilgisayarı açık bir yere koyacaksanız yana koymayı tercih edip öne ve egzoz fana ML120 fan alırım.

¥usuff

80+ Silver
Merhabalar. Yakın zamanda bir sistem toplamayı planlıyorum. İçinde haziran başında çıkacak Rtx 3070 ti kullanacağım. Diğer parçaları şu şekilde seçtim parçalar uyumlu mu? ve iyi mi? sizce?

İşlemci :
Anakart :
Ram :
https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...cl16-cmt16gx4m2c3200c16-fiyati,443371266.html (Bundan 2 adet alınacak 4x8 oluyor)
Sıvı Soğutma :
Kasa :
PSU :
M.2 SSD :

Sistem bu şekilde termal macunu ve kasa fanı eksik. Sistem uyumlu mu?? Termal macun ve kasa fanı olarak ne önerirsiniz?
kasa fanı olarak air blazer ala bilirsin
soğutucuyu da https://www.gittigidiyor.com/bilgis...mpaign=standard&utm_content=standard&v=1.94.3
bu yap

Flarion

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Haydar Ekin Duymaz
İstediğiniz gibi takabilirsiniz. İsterseniz yana; ister öne; isterseniz yukarıya. Bilgisayarı açık bir yere koyacaksanız yana koymayı tercih edip öne ve egzoz fana ML120 fan alırım.
Rica ederim. Fanların modeli ML120 Pro RGB'ymiş bu arada. Modart'ın incelemesinden baktım.
Çok yordum sizi kusura bakmayın ama son bir sorum olacak sıvı soğutucuyu öne taksam ekstra bir fan almadan çalıştırabilirmiyim kasayı çünkü ml120lerin 3lü paketi 1100 tl civarı bir süre bu şekilde kullansam sonrasında bu fanları alıp kullansam olur mu sizce?

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Sıkıntı olmaz. Öndeki fanı çıkarabilirsiniz zaten bir hayrı yok. Arkadaki fan ile sıvı soğutucudan çıkan fanları Commander Pro'ya bağlar kullanırsınız. Zaten ML120 fanlar baya lüks. Şu an sadece fırsattan böyle fiyat yazmışlar. Normalde 600-700 arasında değişiyordu. Uygun bir vakit bekleyip 2 tane almak en mantıklısı. Kasanın her yerini fanlarla donatırsınız.
Çok yordum sizi kusura bakmayın ama son bir sorum olacak sıvı soğutucuyu öne taksam ekstra bir fan almadan çalıştırabilirmiyim kasayı çünkü ml120lerin 3lü paketi 1100 TL civarı bir süre bu şekilde kullansam sonrasında bu fanları alıp kullansam olur mu sizce?

Flarion

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Haydar Ekin Duymaz
Sıkıntı olmaz. Öndeki fanı çıkarabilirsiniz zaten bir hayrı yok. Arkadaki fan ile sıvı soğutucudan çıkan fanları Commander Pro'ya bağlar kullanırsınız. Zaten ML120 fanlar baya lüks. Şu an sadece fırsattan böyle fiyat yazmışlar. Normalde 600-700 arasında değişiyordu. Uygun bir vakit bekleyip 2 tane almak en mantıklısı. Kasanın her yerini fanlarla donatırsınız.
teşekkür ederim yardımlarınız için hepinize çok yardımcı oldunuz 👌

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Çok yordum sizi kusura bakmayın ama son bir sorum olacak sıvı soğutucuyu öne taksam ekstra bir fan almadan çalıştırabilirmiyim kasayı çünkü ml120lerin 3lü paketi 1100 TL civarı bir süre bu şekilde kullansam sonrasında bu fanları alıp kullansam olur mu sizce?
Estağfurullah ne kusuru. Evet o şekilde de kullanabilirsiniz. Fanları radyatörden kasanın içine hava üfleyecek şekilde konumlandırırsınız (intake).
ML120'ler gereksiz pahalıymış, eğer elinizdeki kontrolcüyle uyumluysa kasanın üzerinde gelen fanları ve daha sonra alacağınız daha uygun fiyatlı fanları da bağlayabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,083,299
Üyeler
172,213
Son üye
Legend01
Top Bottom