- Konu Sahibi Konu Sahibi
fan ve termal macun olarak bir öneriniz varmı kasada 2 fan geliyor çünküB550'ciler geliyor, hissediyorum. Mis gibi X570 var sistemde. Gayet de güzel.
fan ve termal macun olarak bir öneriniz varmı kasada 2 fan geliyor çünküB550'ciler geliyor, hissediyorum. Mis gibi X570 var sistemde. Gayet de güzel.
Yok ne yazık ki.fan ve termal macun olarak bir öneriniz varmı kasada 2 fan geliyor çünkü
Sıvı soğutmayı öne takayım mı diyorsunuz?Sistem güzel de fan alacak mısınız? 5000D kasasında fan 2 tane var.
H150i Capellix ML120 fanlar kullanıyor ondan alıp kullanabilirsiniz. Senkronize çalışır ve güzel olur.
Termal macunu ne için istiyorsunuz? Sıvı soğutma için soruyorsanız üzerinde sürülü olarak geliyor.fan ve termal macun olarak bir öneriniz varmı kasada 2 fan geliyor çünkü
işlemci için sormuştum. Anladım çok Teşekkür ederim fanlar için.Termal macunu ne için istiyorsunuz? Sıvı soğutma için soruyorsanız üzerinde sürülü olarak geliyor.
H150i Elite Capellix'in içinden fan kontrolcü çıkıyor. Uyum sorunu olmaması için kasa için de sıvı soğutmanın üzerindeki fanların aynısından alırsınız, hepsini tek kontrolcüye bağlarsınız.
İstediğiniz gibi takabilirsiniz. İsterseniz yana; ister öne; isterseniz yukarıya. Bilgisayarı açık bir yere koyacaksanız yana koymayı tercih edip öne ve egzoz fana ML120 fan alırım.Sıvı soğutmayı öne takayım mı diyorsunuz?
Rica ederim. Fanların modeli ML120 Pro RGB'ymiş bu arada. Modart'ın incelemesinden baktım.işlemci için sormuştum. Anladım çok Teşekkür ederim fanlar için.
kasa fanı olarak air blazer ala bilirsinMerhabalar. Yakın zamanda bir sistem toplamayı planlıyorum. İçinde haziran başında çıkacak Rtx 3070 ti kullanacağım. Diğer parçaları şu şekilde seçtim parçalar uyumlu mu? ve iyi mi? sizce?
İşlemci :
Anakart :![]()
AMD Ryzen 7 5800X Sekiz Çekirdek 3.80 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 7 5800X Sekiz Çekirdek 3.80 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 7 5800X Sekiz Çekirdek 3.80 GHz İşlemci özelliklerini incele, 7.179,19 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ram :![]()
Asus ROG STRIX X570-E GAMING AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG STRIX X570-E GAMING AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatlarını Akakçe ile takip et! Asus ROG STRIX X570-E GAMING AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...cl16-cmt16gx4m2c3200c16-fiyati,443371266.html (Bundan 2 adet alınacak 4x8 oluyor)
Sıvı Soğutma :
Kasa :![]()
Corsair H150i CW-9060048-WW Sıvı Soğutma Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair H150i CW-9060048-WW Sıvı Soğutma fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair H150i CW-9060048-WW Sıvı Soğutma özelliklerini incele, 18.520,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
PSU :![]()
Corsair 5000D AIRFLOW CC-9011210-WW ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair 5000D AIRFLOW CC-9011210-WW ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair 5000D AIRFLOW CC-9011210-WW ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 5.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
M.2 SSD :Corsair RM850x 80 PLUS Altın tam modüler 850 Watt ATX güç kaynağı (135 mm havalandırıcı, kapsamlı uyumluluk, Japon kondansatörleri, son derece hızlı uyanma) AB - Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Corsair RM850x 80 PLUS Altın tam modüler 850 Watt ATX güç kaynağı (135 mm havalandırıcı, kapsamlı uyumluluk, Japon kondansatörleri, son derece hızlı uyanma) AB - Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
![]()
Samsung 970 EVO Plus MZ-V7S1T0BW PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung 970 EVO Plus MZ-V7S1T0BW PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung 970 EVO Plus MZ-V7S1T0BW PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 3.295,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Sistem bu şekilde termal macunu ve kasa fanı eksik. Sistem uyumlu mu?? Termal macun ve kasa fanı olarak ne önerirsiniz?
İstediğiniz gibi takabilirsiniz. İsterseniz yana; ister öne; isterseniz yukarıya. Bilgisayarı açık bir yere koyacaksanız yana koymayı tercih edip öne ve egzoz fana ML120 fan alırım.
Çok yordum sizi kusura bakmayın ama son bir sorum olacak sıvı soğutucuyu öne taksam ekstra bir fan almadan çalıştırabilirmiyim kasayı çünkü ml120lerin 3lü paketi 1100 tl civarı bir süre bu şekilde kullansam sonrasında bu fanları alıp kullansam olur mu sizce?Rica ederim. Fanların modeli ML120 Pro RGB'ymiş bu arada. Modart'ın incelemesinden baktım.
Çok yordum sizi kusura bakmayın ama son bir sorum olacak sıvı soğutucuyu öne taksam ekstra bir fan almadan çalıştırabilirmiyim kasayı çünkü ml120lerin 3lü paketi 1100 TL civarı bir süre bu şekilde kullansam sonrasında bu fanları alıp kullansam olur mu sizce?
teşekkür ederim yardımlarınız için hepinize çok yardımcı oldunuzSıkıntı olmaz. Öndeki fanı çıkarabilirsiniz zaten bir hayrı yok. Arkadaki fan ile sıvı soğutucudan çıkan fanları Commander Pro'ya bağlar kullanırsınız. Zaten ML120 fanlar baya lüks. Şu an sadece fırsattan böyle fiyat yazmışlar. Normalde 600-700 arasında değişiyordu. Uygun bir vakit bekleyip 2 tane almak en mantıklısı. Kasanın her yerini fanlarla donatırsınız.
Estağfurullah ne kusuru. Evet o şekilde de kullanabilirsiniz. Fanları radyatörden kasanın içine hava üfleyecek şekilde konumlandırırsınız (intake).Çok yordum sizi kusura bakmayın ama son bir sorum olacak sıvı soğutucuyu öne taksam ekstra bir fan almadan çalıştırabilirmiyim kasayı çünkü ml120lerin 3lü paketi 1100 TL civarı bir süre bu şekilde kullansam sonrasında bu fanları alıp kullansam olur mu sizce?