Gerçekten iyi fiyat alabilirsinde gaming gecesinde daha iyisi gelirse iptal edersin bence öyle yapHocam fiyat çok iyi geldi kaçırmadan alsam mı acaba?
Öyle hocam birkaç gündür dikkatle bakıyorum fiyatı uygun geldi.Alabilirsin fiyatı baya iyi
Hocam RTX 3070Ti için önerilen 750W diye biliyorum, sorun yaşamamak için gold 850w düşünmüştüm öneriniz var mı?Fiyat iyi ama 850W çok gereksiz daha ucuza kapatabilirsin psu işini.
Evet hocam.Dey elektroniktenmi alıcaksın hocam
O önerilen PSU yalan, onu referans alma. Corsair RM650X var 650 liraya onu al itopya’danHocam RTX 3070Ti için önerilen 750W diye biliyorum, sorun yaşamamak için gold 850w düşünmüştüm öneriniz var mı?
Daha rahat diye bir şey yok insan değil bu. 650 yeterli, 850 alırsan olan parana olmuş olur. Ama 850’nin fiyatı da çok iyi o yüzden için rahat edecekse alabilirsin.Hocam yüksek W daha rahat olmaz mı?
Aynen hocam valla içim rahat eder 850W alırsam. Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.Daha rahat diye bir şey yok insan değil bu. 650 yeterli, 850 alırsan olan parana olmuş olur. Ama 850’nin fiyatı da çok iyi o yüzden için rahat edecekse alabilirsin.
Geçen gaming gecesinde Asus Rog Strix 850W PSU 900 lira olmuştu. Onu da söyleyeyim.Aynen hocam valla içim rahat eder 850W alırsam. Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.![]()