amd sisteme amd ekran kartı kullanma. nvidia kullanmalısınBu sistemi topladım lakin 1 sorum olucak 1080 p monitör yeterlimi yoksa 2 kya geçmem şartmı buna göre monitör önerirseniz sevinirim Alıntıyı görüntüle
Böyle darboğaz hesaplama sitelerini kullanmayın.Şöyle bir sonuç çıktı ama emin değilim
yanlış yapmışım söyle bir sonuç çıktıŞöyle bir sonuç çıktı ama emin değilim
en doğrusu youtube üzerinden test videosu izlemek aslında2K çözünürlükte monitör alabilirsiniz, 1080p'de darboğaz olmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Böyle darboğaz hesaplama sitelerini kullanmayın.
Asıl AMD işlemciye AMD ekran kartı kullanırsanız SAM açarak 5-10 FPS daha fazla elde edersiniz.amd sisteme amd ekran kartı kullanma. nvidia kullanmalısın
2 k önerebileceğin f/p monitör varmı ve sistemden memnun musun yeni alacağım benAynı sisteme sahibim. Kesinlikle 2k.
Anladım teşekkür ederim 2 k f/p önerebileceğiniz monitör varmıProblem olmaz ama böyle bir sisteme 1080p yakışmaz.
Dostum monitör konusu benim için çok sıkıntılı geçti bir aydır.2 k önerebileceğin f/p monitör varmı ve sistemden memnun musun yeni alacağım ben
2k da 7500f yada 7600 ile de sıkıntı yaşamazsınBu sistemi topladım lakin 1 sorum olucak 1080 p monitör yeterlimi yoksa 2 kya geçmem şartmı buna göre monitör önerirseniz sevinirim Alıntıyı görüntüle