le500 yetmez lt520-lt720 sıvı soğutma alıcaksankullanılır sıkıntısız mosfet soğutucusu da var sağlam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ama o sıvı soğutma pahalı olur Deepcool LE 500 al daha fp
işlemcinin yanında ekstra olarak bir sıvı soğutma daha hediye geliyor sanırım bakabilir misin onadale500 yetmez lt520-lt720 sıvı soğutma alıcaksan
Kule tipiyede okey denilirse Frost Commander.
işlemcinin yanında ekstra olarak bir sıvı soğutma daha hediye geliyor sanırım bakabilir misin onadakullanılır sıkıntısız mosfet soğutucusu da var sağlam.
ama o sıvı soğutma pahalı olur Deepcool LE 500 al daha fp
hangisi nerede hocamişlemcinin yanında ekstra olarak bir sıvı soğutma daha hediye geliyor sanırım bakabilir misin onada
işlemcinin yanında ekstra olarak bir sıvı soğutma daha hediye geliyor sanırım bakabilir misin onada
ilk sshangisi nerede hocam
hediye mi o alttaki hediye değildir ya çok pahalı soğutma o. devre dışı bırakıp başka sıvı soğutma alabilirsin diyodumişlemcinin yanında ekstra olarak bir sıvı soğutma daha hediye geliyor sanırım bakabilir misin onada
işlemcinin yanında ekstra olarak bir sıvı soğutma daha hediye geliyor sanırım bakabilir misin onada
vallahi bende tam anlayamadım onuhediye mi o alttaki hediye değildir ya çok pahalı soğutma o. devre dışı bırakıp başka sıvı soğutma alabilirsin diyodum
hediyeyse alın tabi baya iyi o
hediye mi o alttaki hediye değildir ya çok pahalı soğutma o. devre dışı bırakıp başka sıvı soğutma alabilirsin diyodum
hediyeyse alın tabi baya iyi o
öyleyse alabilirsin direkt sorun yok.vallahi bende tam anlayamadım onu
Alıntıyı görüntülebirlikte yazdığına göre ikisi birdir herhalde
soğutmasında sıkıntı olur mu?öyleyse alabilirsin direkt sorun yok.
yok yok sorunsuz baya iyi o soğutucusoğutmasında sıkıntı olur mu?
bende tam bilmiyorum nasıl emin olabilirim birlikte geldiğineöyleyse alabilirsin direkt sorun yok.
yok yok sorunsuz baya iyi o soğutucu
evet başka bir soğutucu geliyo yanına gamepower marka. deminki corsairdı o gelse şaşırırdım. bunun hakkında bi bilgim yok yanında geliyorsa hediye olarak bir şans verebilirsin zaten her türlü gelicek. sıcaklık değerlerine bir bakarsın.bende tam bilmiyorum nasıl emin olabilirim birlikte geldiğine
Alıntıyı görüntülesoğutucuyu çıkardım bu şekil sistem