Neler Yeni

R9 280x ekran kartlı sistem alınır mı ?

DeathPit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Metehan Gelleci
Screenshot_20221013-012608_Facebook~2.jpg
Facebook ta gördümde tam bi fiyat belirtmemiş arkadaş ama yanında hediye olarak vericem dediği şeylerde gayet iyi bence sizce sırf r9 280x için almaya değer mi hani işlemci fazla kötü o bir işe yaramaz ama ekran kartı için değer gibime geliyor sizce bu sisteme en fazla ne kadar verilir ve diyelim ben bu sistemi aldım buna uygun anakartla işlemciyi ikinci elde en uyguna ne kadara bulabilirim ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde şöyle bir şey var benim arkadaşında bilgisayara ihtiyacı var mesela gt 730 vs falan vericem diyo benim hani benim kendi kasam var ne kadar kötüde olsa eldeki parçalarla onada bi kasa çıkarabiliriz hani o da 1-1.5 k atabilir hani o şekilde de bakarsanız bu olaya sevinirim ama tabi önemli olan bunlara totelde ne kadar verirsiniz siz ?

Bi de aklımda kalmasın diye yazayım 280x te fsr desteği oluyor mu ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,010
İsim
Murat Orhan
Alıntıyı görüntüleFacebook ta gördümde tam bi fiyat belirtmemiş arkadaş ama yanında hediye olarak vericem dediği şeylerde gayet iyi bence sizce sırf r9 280x için almaya değer mi hani işlemci fazla kötü o bir işe yaramaz ama ekran kartı için değer gibime geliyor sizce bu sisteme en fazla ne kadar verilir ve diyelim ben bu sistemi aldım buna uygun anakartla işlemciyi ikinci elde en uyguna ne kadara bulabilirim ?
Hocam burada sorun ekran kartı vs değil ekran kartı iyi de bu sistemin edeceği anca 2 2.5k bişey o da maximum. 4k civarına RX570 Ryzenli 2. el bir sistem toplanır rahatlıkla. İsterseniz yardımcı olurum.

Ama bu sisteme para verilmez yani verilir ama büyük paralar verilmez.

Ekran kartını 2500 TL'ye aldığını söylemiş :D o paraya gelsin ben ona GTX 1660 Vereyim :D

DeathPit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Metehan Gelleci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam burada sorun ekran kartı vs değil ekran kartı iyi de bu sistemin edeceği anca 2 2.5k bişey o da maximum. 4k civarına RX570 Ryzenli 2. el bir sistem toplanır rahatlıkla. İsterseniz yardımcı olurum.

Ama bu sisteme para verilmez yani verilir ama büyük paralar verilmez.

Ekran kartını 2500 TL'ye aldığını söylemiş :D o paraya gelsin ben ona GTX 1660 Vereyim :D
Cidden yardımcı olursanız o kadar güzel olur ki hani anlatamam

Cidden yardımcı olursanız o kadar güzel olur ki hani anlatamam
Neredeyse 10 yıldır adam akıllı bilgisayarım olsun istiyorum ama yok yani bi türlü olmadı şimdide çalıştığımdan elimde kalan para 4500 civarı ama okul harcaması falan max 3800-4000 TL harcayabilirim hani ultra ayara falanda gerek yok yani hani çoğu oyunu rahatlıkla açabilsin bende zevk alabileyim o bana yeter o yüzden bana yardımcı olabilirseniz sevinirim

Hasan344

80+ Gold
Alıntıyı görüntüleFacebook ta gördümde tam bi fiyat belirtmemiş arkadaş ama yanında hediye olarak vericem dediği şeylerde gayet iyi bence sizce sırf r9 280x için almaya değer mi hani işlemci fazla kötü o bir işe yaramaz ama ekran kartı için değer gibime geliyor sizce bu sisteme en fazla ne kadar verilir ve diyelim ben bu sistemi aldım buna uygun anakartla işlemciyi ikinci elde en uyguna ne kadara bulabilirim ?

Birde şöyle bir şey var benim arkadaşında bilgisayara ihtiyacı var mesela gt 730 vs falan vericem diyo benim hani benim kendi kasam var ne kadar kötüde olsa eldeki parçalarla onada bi kasa çıkarabiliriz hani o da 1-1.5 k atabilir hani o şekilde de bakarsanız bu olaya sevinirim ama tabi önemli olan bunlara totelde ne kadar verirsiniz siz ?

Bi de aklımda kalmasın diye yazayım 280x te fsr desteği oluyor mu ?
O işlemci ile o ekran kartı çok darboğaz yapar bence. Birde fiyat pahalı i5 650 leş gibi işlemci.

DeathPit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Metehan Gelleci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O işlemci ile o kervan kartı çok darboğaz yapar bence. Birde fiyat pahalı i5 650 leş gibi işlemci.
Öyle tabi zaten alırsam o işlemciyi değilde yine ikinci elde güzel bi işlemci ve anakart bulmaya çalışıp öyle kullanıcaktım yinede görüş için teşekkürler

Top Bottom